Jamie Dornan: Στις 50 αποχρώσεις του γκρί δε θα δείτε το πουλί μου

Απο προσόντα γιοκ το αγόρι.


Όσες περιμένουν την προβολή της κινηματογραφικής μεταφοράς του “50 αποχρώσεις του γκρι” για να θαυμάσουν τα προσόντα του Τζέιμι Ντόρναν, ας μην έχουν μεγάλες προσδοκίες.

Και δεν αναφερόμαστε στο “μέγεθος” του Ιρλανδού ηθοποιού, αλλά στο ότι… δεν θα τα δουν τελικά, καθώς ο Ντόρναν αποκάλυψε στον Observer ότι η ταινία δεν θα περιλαμβάνει σκηνές full-frontal γυμνού. “Θέλουμε να στοχεύσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό χωρίς να τους ξενερώσουμε. Δεν θα κάναμε κάτι που θα φαινόταν φτηνό, άσχημο ή γραφικό” εξήγησε ο Ντόρναν λέγοντας ότι σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε, “οι θεατές δεν θα δουν το… χμ” και δυσκολεύτηκε να συνεχίσει. Ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε χρησιμοποιώντας τη λέξη “πουλί” (todger) και ο Τζέιμι συμφώνησε.

“Δεν πρόκειται να καταφέρω να ευχαριστήσω και τα 100 εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν διαβάσει το βιβλίο και περιμένουν την ταινία” αναφέρει ο Ντόρναν που επίσης έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και δηλώνει εξοικειωμένος με το “καλλιτεχνικό γυμνό” αφού έχει υπάρξει πρόσωπο καμπάνιας εσωρούχων του Calvin Klein στο παρελθόν, επιδεικνύοντας τους γραμμωμένους κοιλιακούς του.

“Θα είμαι τυχερός αν οι μισοί από αυτούς ικανοποιηθούν με την επιλογή του να υποδυθώ εγώ τον χαρακτήρα του Γκρέι. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ήδη haters και έχουν σχηματίσει και αντίστοιχες ομάδες. Ένα πράγμα μπορώ να πω με σιγουριά: Η ταινία δεν είναι ίδια με το βιβλίο. Η σκηνοθέτις Σαμ Τέιλορ Τζόνσον είναι μια βραβευμένη καλλιτέχνις, πρόκειται για μια εξαιρετικά φροντισμένη παραγωγή. Περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα μέχρι να κρίνετε”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!