Δημήτρης Σταρόβας: Το σημείωμα του μουσικού με το κλειδί του Σολ μέσα από το νοσοκομείο – ΦΩΤΟ


Στο Τζάνειο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από μερικά 24ωρα.

Η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα βελτιώνεται, ενώ η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του καλλιτέχνη και δεν έχει φύγει στιγμή από το νοσοκομείο.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε σήμερα ότι τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο. Μιλώντας στο «Super Κατερίνα» ο δημοσιογράφος έδειξε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα του μουσικού, από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ σε ένα χαρτί, ενώ έγραψε τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής, ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του. Ο άγγελος ονομάζεται Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

«Είμαστε αισιόδοξοι για την επαναφορά της ομιλίας του»

Στιγμή δεν έχει φύγει από το πλευρό του Δημήτρη Σταρόβα η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία είναι και εκείνη που μετέφερε τον ηθοποιό στο Τζάνειο όταν υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σε νέες δηλώσεις της στον ALPHA το πρωί της Παρασκευής (17/5) η Άννα Σταθάκη είπε ότι ο Δημήτρης «έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του».

Σύμφωνα με την ίδια, «υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα».

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!