Βασιλιάς Κάρολος: «Κανείς δεν τον έχει δει ξανά τόσο εξοργισμένο» – Η κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι που τον εκνεύρισε


Η πρόσφατη περιοδεία της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στη Νιγηρία, φέρεται να εκνεύρισε αφάνταστα τον Βασιλιά Κάρολο. Ήταν εξοργισμένος, «περισσότερο από ό,τι τον έχει δει ποτέ κανείς», ισχυρίστηκε ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex βρέθηκαν στη χώρα της Αφρικής το περασμένο Σαββατοκύριακο για να προωθήσουν το Invictus Games, ωστόσο έχουν δεχθεί έντονη κριτική για το ταξίδι τους, καθώς κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως ανεπίσημη βασιλική περιοδεία.

Ο βασιλικός συγγραφέας και σχολιαστής Tom Quinn μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα The Mirror, αποκαλύπτοντας: «Ο Ουίλιαμ είναι έξαλλος και αποφασισμένος να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αυτό στο μέλλον. Λέγεται ότι ο Κάρολος είναι πιο θυμωμένος από όσο τον έχει δει ποτέ κανείς. Αυτό που πραγματικά προκάλεσε αναστάτωση είναι το γεγονός ότι οι Νιγηριανοί φέρθηκαν στη Μέγκαν και στον Χάρι σαν να πίστευαν κι εκείνοι ότι ήταν σε επίσημη περιοδεία. Υπήρχαν όλα τα σημάδια, καθώς το ζευγάρι, που το υποδέχθηκαν με χορούς και δεξιώσεις, πραγματοποίησε επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα».

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα του Sussex παραιτήθηκαν θορυβωδώς από τα καθήκοντα τους, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 και στον Χάρι αφαιρέθηκαν αρκετοί βασιλικοί ρόλοι.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατά την επίσκεψη τους στην Νιγηρία. Πηγή: EPA

«Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν ξεφύγει»

Ένας βασιλικός συγγραφέας υποστήριξε ότι υπήρχαν ανησυχίες μέσα στη βασιλική οικογένεια ότι η Μέγκαν και ο Χάρι «θα προσπαθούσαν να τους ξεγελάσουν» και νιώθει ότι το ταξίδι τους στη Νιγηρία «επιβεβαίωσε τους χειρότερους τους φόβους»

Πρόσθεσε: «Είναι σαν ο Χάρι και η Μέγκαν να έχουν ξεφύγει – το ταξίδι τους στη Νιγηρία είναι μια τολμηρή δήλωση ότι αρνούνται να δεχτούν ότι δεν είναι πλέον εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο Ουίλιαμ και ο Κάρολος ξύνουν το κεφάλι τους και σκέφτονται, ‘Πώς θα ελέγξουμε αυτόν τον εφιάλτη;»

Σχολιάζοντας το ταξίδι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ο Tom Quinn υποστήριξε ότι είναι «εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανησυχούν». Ο Quinn εξήγησε ότι το ταξίδι στη Νιγηρία θα μπορούσε να ειπωθεί ότι σχεδιάστηκε για να δώσει την εντύπωση ότι ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν ακόμα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πρόσθεσε: «Όλα όσα θα περίμενε κανείς από μια επίσημη βασιλική επίσκεψη υπήρξαν. Οι δεξιώσεις, οι επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε τραυματισμένους στρατιώτες και σε άτομα με αναπηρίες. Οι ομιλίες της Μέγκαν και του Χάρι και ολόκληρη η στάση τους έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν την εντύπωση ότι είναι ακόμα πλήρως αμειβόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στον Ουίλιαμ και στον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, δεν αρέσει καθόλου αυτό. Για τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ, είναι σαν να λένε η Μέγαν και ο Χάρι ότι “δεν χρειαζόμαστε την άδειά σας για να είμαστε εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, θα το κάνουμε με τους δικούς μας όρους, όποτε και όπου θέλουμε’.”»

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!