Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Το συγκλονιστικό φινάλε με την επιστροφή των ηρωίδων στο σπίτι


Τελευταίο καθηλωτικό επεισόδιο απόψε στις 22:00 στον Alpha!

Η μεγάλη παραγωγή του Alpha, που βασίστηκε στο best seller της Λένας Μαντά, «To Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι», ρίχνει αυλαία απόψε στις 22:00 με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει!
Οι 5 ηρωίδες μας, η Μελισσάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή, έχουν φύγει από το σπίτι δίπλα στο ποτάμι κι έχουν ακολουθήσει τα όνειρά τους, μακριά από την προστασία της μητέρας τους, Θεοδώρας. Έχοντας χτίσει τις ζωές που ονειρεύονταν από μικρές ή τουλάχιστον νόμιζαν πως ονειρεύονταν, έρχονται αντιμέτωπες με τις επιλογές τους και τις συνέπειες των αποφάσεων τους. Η σειρά είναι βασισμένη στο εμβληματικό best – seller της Λένας Μαντά.

Τι θα δούμε στο τελευταίο καθηλωτικό επεισόδιο απόψε στις 22:00
88ο Επεισόδιο

Δύο μήνες μετά, οι πέντε αδερφές επιστρέφουν στο σπίτι δίπλα στο ποτάμι, στον τόπο όπου ξεκίνησαν όλα, κουβαλώντας όσα έχασαν και όσα άντεξαν. Η Μελισσάνθη παλεύει με τη σιωπή της απώλειας, μέχρι που μια καθοριστική στιγμή στο ποτάμι τη φέρνει αντιμέτωπη με την ανάγκη να συνεχίσει. Η Ιουλία, μέσα από τις αναμνήσεις της αγάπης που έζησε, βρίσκει τη δύναμη να σταθεί ξανά παρούσα για όσους την χρειάζονται. Η Ασπασία ανοίγει μια δύσκολη κουβέντα με τη μητέρα της και βάζει λόγια σε επιλογές που την καθόρισαν. Η Μαγδαληνή επιστρέφει στο χωριό με την κόρη και τη θεία της, αναζητώντας γαλήνη και μια νέα αρχή μέσα στο πένθος. Το ίδιο και η Πολυξένη, που επιστρέφει στο σπίτι δίπλα στο ποτάμι μαζί με τη μικρή Βασιλική. Γύρω τους, οι γυναίκες της οικογένειας υφαίνουν ξανά δεσμούς, στηρίζοντας η μία την άλλη. Το ποτάμι κυλά, όπως πάντα, παίρνοντας μαζί του τον πόνο και αφήνοντας χώρο για ζωή.

Δείτε εδώ τα sneak peeks του αποψινού επεισοδίου
Η Ιουλία και η Ευανθία, ενωμένες πια, αναπολούν τον Φωκά

Η Ασπασία κατηγορεί την μητέρα της για τις τύψεις που τις δημιούργησε ως προς το τραγούδι

Η Κάθαρση για την Μελισσάνθη έρχεται στο Ποτάμι

Η Θεοδώρα κάνει μία ειλικρινή συζήτηση με τις κόρες της

Δείτε εδώ το trailer

Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης
Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Έβελυν Ασουάντ, Ασημένια Βουλιώτη, Στεφανία Γουλιώτη Παύλος Ευαγγελόπουλος, Θάνος Λέκκας, Ιωάννα Μαυρέα, Νάνσυ Μπούκλη, Ευγενία Ξυγκόρου, Αναστασία Παντούση, Αλέξανδρος Σταύρου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μιχάλης Τιτόπουλος, Μαριάννα Τουμασάτου, Δημήτρης Τσίκλης, Βασίλης Χαλακατεβάκης
Στο ρόλο της Ευανθίας η Μαρία Τζομπανάκη
Στο ρόλο της Θοδώρας η Πέγκυ Τρικαλιώτη
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Βαμβακά, Μαριέλα Δουμπού, Γαρυφαλλίνα Κοντοζού, Αλίκη Μπακέλλα, Αλεξάνδρα Παπαϊωάννου

Πέντε κορίτσια. Πέντε διαφορετικοί δρόμοι. Ένας προορισμός: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!