Μάνεσης και Σρόιτερ σε τροχιά ανανέωσης με τον ALPHA;


Είναι «πολύ νωρίς» να μιλάμε για τα μεγάλα συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν και τον προγραμματισμό -ειδικά- των εκπομπών που επηρεάζονται από αυτά, υποστηρίζουν κάποιοι και έχουν απόλυτο δίκιο (ή, μπορεί και όχι).

Και λέω μπορεί και όχι, γιατί υπάρχει μεγάλο συμβόλαιο που λήγει τον Γενάρη του 2024, ενώ να σας θυμίσω ότι πέρσι η ανανέωση της Ναταλίας Γερμανού με τον ALPHA ανακοινώθηκε στα μέσα Ιανουαρίου και της Κατερίνας Καινούργιου στα μέσα Φλεβάρη. Όποιος θέλει, προσέχει για να έχει, κι αν δεν θέλει, περιμένει…. Στο ίδιο μήκος κύματος και σε τροχιά… ανανέωσης βρίσκονται οι Νίκος Μάνεσης και Αντώνης Σρόιτερ με τον ALPHA.

Σύμφωνα με τις έως τώρα, ασφαλείς πληροφορίες, ο Νίκος Μάνεσης, απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου τα τελευταία χρόνια, και παρά τις «σειρήνες» από τον ΑΝΤ1, πρόκειται να ανανεώσει πολύ σύντομα το συμβόλαιο του με τον ALPHA. Εάν όλα πάνε καλά, μην εκπλαγείτε εάν δείτε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά νωρίς, λίγους μόνο μήνες μετά την αλλαγή του χρόνου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντώνης Σρόιτερ, έμπειρος ανκορμαν του ALPHA, και παρουσιαστής βέβαια της εκπομπής Αυτοψία. Όπως όλα δείχνουν μπαίνουν σε τροχιά ανανέωσης και οι δύο.

Πηγή: Αλέξανδρος Κατσαρίδης – youfly.com

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!