ΕΡΤ1 – Από Ήλιο σε Ήλιο: Ο Γιάννης παλεύει για τη ζωή του, πληρώνοντας τις συνέπειες των πράξεών του


Ο Γκέοργκ συνωμοτεί με τον Δρακούλη και τον Γερακάρη για να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης, την ώρα που η σύγκρουσή του με τον πατέρα του κλιμακώνεται. Στα μεταλλεία, μια θανατηφόρα καθίζηση εντείνει την ένταση, ενώ ο Μανώλης ξεκινά να δουλεύει εκεί και η σχέση του με την Κατερινέτα αποκαλύπτεται. Παράλληλα, ο Γιάννης παραμένει αιχμάλωτος, άρρωστος και εξαντλημένος, αντιμετωπίζοντας ένα σκληρό δίλημμα. Την ίδια στιγμή, οι προσωπικές σχέσεις περιπλέκονται: η Ανδρομέδα πιέζεται σε προξενιό αλλά συνεχίζει να συναντά κρυφά τον Περσέα, ο οποίος κερδίζει τη συμπάθεια της Κλάρας. Ο Γερακάρης και η Μαργαρίτα έρχονται πιο κοντά, αψηφώντας τα κοινωνικά πρέπει, ενώ ο παπα-Βαγγέλης βρίσκεται στο στόχαστρο συκοφαντιών.

Το συναρπαστικό ταξίδι στη Σέριφο των αρχών του 20ού αιώνα συνεχίζεται μέσα από τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής «Από Ήλιο σε Ήλιο», που μεταδίδονται εκτάκτως αυτή την εβδομάδα Δευτέρα 11 και Τετάρτη 13 Μαΐου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Δευτέρα 11 Μαΐου

Επεισόδιο 31: Ο Γκέοργκ συνωμοτεί με Δρακούλη και Γερακάρη, για να έχει τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης και των εργατών. Στο μεταξύ, ο Περσέας κερδίζει τη συμπάθεια της Κλάρας λόγω της φιλίας του με τη Λότε. Η Ανδρομέδα πιέζεται από το προξενιό που της ετοιμάζει ο Δρακούλης, όμως βρίσκει τρόπο να συναντιέται κρυφά με τον Περσέα. Ο  Μανώλης ξεκινάει να δουλεύει και αυτός στα μεταλλεία. Κι ενώ όλοι στο νησί απορούν με την εξαφάνιση του Γιάννη, ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό δίλημμα που του θέτει ο Γαβρίλης. Ο Γερακάρης και η Μαργαρίτα έρχονται πολύ κοντά, ενώ ο Γκέοργκ βρίσκεται πλέον σε ανοιχτή τροχιά σύγκρουσης με τον πατέρα του.

Τετάρτη 13 Μαΐου

Επεισόδιο 32: Μια επικίνδυνη καθίζηση σε στοά οδηγεί στον θάνατο ενός εργάτη. Παράλληλα, ο Γιάννης είναι ακόμα δεμένος στην αποθήκη, άρρωστος και εξαντλημένος. Η Κατερινέτα συγκρούεται με τον Εμίλ και τον Γκέοργκ, ενώ η σχέση της με τον Μανώλη αποκαλύπτεται στον Περσέα. Η Μαργαρίτα και ο Γερακάρης παραδίδονται στην αγάπη τους, αψηφώντας τα κοινωνικά πρέπει, την ώρα που ο παπα-Βαγγέλης συκοφαντείτε και βλέπει την εκκλησία του άδεια. Ο Εμίλ συναντάει την Ανδρομέδα.

The post ΕΡΤ1 – Από Ήλιο σε Ήλιο: Ο Γιάννης παλεύει για τη ζωή του, πληρώνοντας τις συνέπειες των πράξεών του appeared first on Tina's mess.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!