Η Τσολάκη βγήκε για πρώτη φορά στη Χρηστίδου – Τι είπαν οι δύο γυναίκες;


Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη, και αναφέρθηκε στην επερχόμενη πρεμιέρα της, με το Πρωινό ΣουΣού στο OPEN.

Η Ελένη Τσολάκη, έπειτα από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αναλαμβάνει τα ηνία στην καθημερινή πρωινή ζώνη, με την νέα της εκπομπή Πρωινό ΣουΣού η οποία θα κάνει την μεγάλη πρεμιέρα της, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 09:50.

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη για την πρεμιέρα του Πρωινού ΣουΣού
«Είχα να σας δω δύο χρόνια, το πρώτο Σαββτοκύριακο που έμεινα σπίτι μου φάνηκε πολύ περίεργο. Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη, ξεκινάμε την Τετάρτη με πάρα πολύ αγωνί, πάρα πολύ μεγάλο άγχος, 4 Οκτώβρη στις 10 παρά 10.

Πρωινό ΣουΣου είμαστε εμείς…επειδή είναι μέσα στα πράγματα που μου αρέσει να κάνω, ήταν κάτι που θεώρησα ως φυσιολογική εξέλιξη της δουλειάς (να αναλάβω την πρωινή ζώνη). Όπως και εσείς ξέρετε ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ δοτικός και έχει πολύ δημιουργική σκέψη», είπε αρχικά.

«Είμαι πολύ ευτυχής που όλοι δέσαμε μεταξύ μας και φτιάξαμε αυτό το σύνολο. Είναι ξεχωριστές προσωπικότητες και ο συνδυασμός θα είναι πολύ ενδιαφέρον», σχολιάζει η Ελένη Τσολάκη για τους νέους της συνεργάτες και καταλήγει:

«Θα συμβούλευα στα παιδιά που θα αναλάβουν το νέο πρωινό του Σαββατοκύριακου στο ΟΡΕΝ να το απολαύσουν. Είναι κάτι πολύ δημιουργικό, κάνεις πολύ όμορφες σχέσεις από εκεί μέσα που μπορούν να σου δώσουν πολλά για τον χαρακτήρα και τη ζωή σου μετέπειτα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!