Ladies Run: Γέμισε όμορφες παρουσίες ο Αστέρας Βουλιαγμένης και ήταν όλες υπέροχες

Έλλη Στάη, Νικολέτα Ράλλη, Άννα Πρέλεβιτς και πολλές άλλες γνωστές και καθημερινές γυναίκες ήταν εκεί μαζί φυσικά με το bizznews.gr


Ποιος το περίμενε οτι μετά την πρώτη διοργάνωση το 2012, θα ερχόταν η δεύτερη διοργάνωση το 2013 και το 2014 θα γινόταν πλέον θεσμός, ένας θεσμός που ανάγει τη γυναίκα σε απόλυτο σύμβολο της ζωής της ίδιας που έχει ενεργό ρόλο!

Πάνω απο 900 κυρίες, αναγνωρίσημες και καθημερινές γυναίκες, έδωσαν το τραχνταχτό παρόν την Κυριακή το πρωί στον Αστέρα της Βουλιαγμένης για το καθιερωμένο πλέον Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα ο οποίος λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη αθηναϊκή ριβιέρα!
Nikos_Karanikolas-7302
Αθλήτριες, δημοσιογράφοι, παρουσιάστριες, μοντέλα αλλα κυρίως καθημέρινές γυναίκες ήταν όλες εκεί και μια θύελλα γυναικείας ομορφιάς κάθε ηλικίας ξεχήθηκε στον αγώνα δρόμου για καλό σκοπό όπως λέμε, γιατί τα έσοδα της διοργάνωσης πηγάν στο σωματείο “Δεσμός” που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της σύχγρονης γυναίκας.
articleGal_38401_43370.w_hr
Το bizznews.gr απάντησε θετικά στο κάλεσμα των διοργανωτών και έδωσε το ηχηρό παρόν σε μια διοργάνωση με βασικό αντικείμενο τη γυναίκα και τον αθλητιμό!

Και του χρόνου Ladies!!!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!