Πέτρος Ξεκούκης: Ήμουν στον καταπέλτη του «Σάμινα» και τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην μπούμε μέσα


Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το πώς εκείνος και η οικογένειά του δεν μπήκαν στο «Εξπρές Σάμινα» τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να σωθούν από το ναυάγιο.

Ο ηθοποιός αρχικά ανέφερε: «Έχω βιώσει θαύματα στη ζωή μου. Σε μετωπική σύγκρουση που είχαμε με τον αείμνηστο θείο μου, θυμάμαι μια σκηνή. Εγώ ξύπνησα, όταν είδα έναν ρασοφόρο να με κρατάει από το χέρι και να με τραβάει. Άνοιξα τα μάτια και αισθάνθηκα ότι είμαι έξω από το αυτοκίνητο. Ήταν μετωπική σύγκρουση, μας ήρθε το αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα. Θεωρώ πως ήταν ένα θαύμα».

Στην συνέχεια ο Πέτρος Ξεκούκης περιέγραψε το πώς σώθηκε με την οικογένειά του από το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα». Συγκεκριμένα είπε: «Την ώρα που μπαίναμε μέσα στο «Σάμινα» χτυπάει το τηλέφωνό μου, ήταν η αδερφή μου και ηγουμένη. Μου λέει: “Μην πας, κλαυθμός και οδυρμός, οι μάνες κλαίνε τα παιδιά τους, μην πας”».

«Ήμουν ήδη στον καταπέλτη του πλοίου, σταμάτησα κι έκανα όπισθεν. Λέω στη γυναίκα μου ότι δεν θα πάμε, παραλίγο να χωρίσουμε εκείνο το βράδυ. Το πρωί ξύπνησα με την είδηση ότι βυθίστηκε το «Σάμινα». Εγώ θα ήμουν μέσα με τα τρία παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Ποιον θα έσωνα;», συνέχισε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!