Μέγκαν Μαρκλ: Ο μεγάλος φόβος της – Τι αποκάλυψε σε φίλο της


Προβληματισμένη και τρομοκρατημένη φέρεται να είναι η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με ειδικό επί των βασιλικών θεμάτων.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι εγκατέλειψαν την Αγγλία το 2020, όταν μετακόμισαν από το Ουίνδσορ στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας. Η μετακόμιση του ζευγαριού ήρθε λίγο μετά την ανακοίνωση ότι θα αποχωρήσουν από τον ρόλο τους ως εργαζόμενα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι μπορεί να χτίζει την νέα ζωή του στην Αμερική αλλά η Μέγκαν Μαρκλ φημολογείται ότι «ανησυχεί πραγματικά», πώς τα παιδιά της, ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ δεν θα δημιουργήσουν σχέσεις με την βασιλική οικογένεια.

Ο συγγραφέας και ειδικός σε βασιλικά θέματα, Τομ Κουίν εξήγησε ότι η ανησυχία της δούκισσας είναι ότι τα παιδιά της δεν θα έχουν καμία σχέση με τα ξαδέρφια τους και παιδιά της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα, Ουίλιαμ.

«Ανησυχεί επίσης πολύ ότι τα παιδιά της δεν θα έχουν καμία πραγματική σχέση με τα ξαδέλφια τους Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. Η Μέγκαν αγαπά την ιδέα να έχει μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια και μισεί όταν οι άνθρωποι περιγράφουν την παιδική της ηλικία και την οικογένειά της ως δυσλειτουργική. Φοβάται ότι η ιστορία θα επαναληφθεί», είπε ο Τομ Κουίν.

Μάλιστα η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να νοσταλγεί και την ζωή της στην Βρετανία παρά το γεγονός ότι έχει γραφτεί στον διεθνή Τύπο ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει. «Ένας φίλος του ζευγαριού, ένας από τους λίγους αριστοκράτες φίλους της Μέγκαν από την εποχή της στην Βρετανία μου είπε ότι η Μέγκαν όντως νοσταλγεί κάποιες πτυχές της ζωής στη Βρετανία», τόνισε ο Τομ Κουίν.

Και πρόσθεσε: «Ανησυχεί ότι τα παιδιά της θα την κατηγορήσουν αν δεν μπορέσουν ποτέ να δουν τα ξαδέρφια τους και νιώσουν ως ενήλικες ότι στερήθηκαν αυτό που θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική και ουσιαστική ύπαρξη στην Βρετανία ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!