Πάνος Κατσαρίδης για Ναταλία Γερμανού: «Δεν μου μιλάει καθόλου, δεν με συμπαθεί, μου κρατάει κακία»


Συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έδωσε ο Πάνος Κατσαρίδης. Μεταξύ άλλων, ο θεατρικός παραγωγός, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, αποκάλυψε πως η Ναταλία Γερμανού δεν του μιλάει και εξήγησε τον λόγο.

Αρχικά ο Πάνος Κατσαρίδης ανέφερε: «Με μένα δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν νομίζω πως και ο Κώστας Τσουρός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις, μετά το Πάσχα γίνονται αυτά από όσο έχω καταλάβει και γω. Αυτό που πιστεύω είναι ότι και ο ίδιος ο Κώστας θα θέλει να δώσει χρόνο στην εκπομπή που έχει χτίσει και έχει δουλέψει πάρα πολύ φέτος και έχει αγωνιστεί».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με την Ναταλία Γερμανού, ο θεατρικός παραγωγός αποκάλυψε: «Δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από την Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού δεν μου μιλάει εμένα, δεν με συμπαθεί καθόλου. Πριν από πέντε – έξι χρόνια ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο και δεν προέκυψε αυτό και από τότε νομίζω ότι μου κρατάει κακία».

«Δεν μου μιλάει καθόλου η Ναταλία Γερμανού. Στο θέατρο είχαμε μιλήσει για να κάνουμε παράσταση ένα έργο του πατέρα της», πρόσθεσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!