Μαρία Σολωμού: Αν ο γιος μου τα φτιάξει με συμμαθήτριά μου, θα τον αφήσω να το ζήσει


Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός στην διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε και το ποια θα ήταν η αντίδρασή της αν ο γιος της έκανε σχέση με συμμαθήτριά της.

«Πλέον έχω αποφασίσει στις σχέσεις μου να μην συμβιβάζομαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν και πολύ. Πιο μικρή ήμουν πιο δυναμική και δεν έβαζα νερό στο κρασί μου για κανέναν λόγο. Αν ο άλλος δεν ήταν σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, γινόμουν φαντομάς», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια ανέφερε: «Σε όλες μου τις σχέσεις, επειδή έχω ερωτευθεί σφόδρα όπως και τις έχω σιχαθεί όλες μετά, υπάρχουν και τα καλά. Κάτι εκπλήξεις, κάτι δωράκια, ένα βιβλιαράκι με μια αφιέρωση, είναι απ’ τις καλύτερές μου στιγμές».

«Μου έχουν γεμίσει και το σπίτι με λουλούδια, εκεί έπεσα. Είμαι φουλ ρομαντική. Θέλω να είμαι στην Ακρόπολη, να βλέπω το φεγγάρι και να τρώω σουβλάκι», πρόσθεσε.

Επίσης, δήλωσε ότι: «Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αν ο γιος μου έρθει και μου πει ότι τα έχει φτιάξει με συμμαθήτριά μου, θα τον αφήσω να το ζήσει. Σε κάθε περίπτωση, θα συζητήσω μαζί του για να δω αν έχει επίγνωση της κατάστασης».

«Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand στη ζωή μου, το θεωρώ γελοίο. Για τον Μπραντ Πιτ θα το ανέτρεπα αυτό», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!