Survivor All Star: «Καλώς με ψήφισαν κι εγώ αυτό θα έκανα» – Η ανατροπή με τους κανόνες του παιχνιδιού


Ατομική υπόθεση θα είναι από εδώ και στο εξής το «Survivor All Star» με κάθε παίκτη να παλεύει για τον εαυτό του. Μάλιστα, στο ανατρεπτικό επεισόδιο της Δευτέρας 19 Ιουνίου του ριάλιτι επιβίωσης οι τηλεθεατές έμαθαν τον παίκτη που κέρδισε την ασυλία αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ειδικότερα, στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάρτζης δεν θα μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του στις επόμενες δύο ασυλίες για να ακυρώσει την υποψηφιότητά του και αυτό γιατί σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του ριάλιτι του ΣΚΑΪ που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Πλέον στα ατομικά αγωνίσματα για την ασυλία όποιος θα βγαίνει στον τάκο θα έχει τη δυνατότητα αν καταφέρει και κερδίσει σε μία από τις ασυλίες που ακολουθούν να «σβήνει» την υποψηφιότητά του και να υποδεικνύει κάποιον άλλον παίκτη που θα επιλέγει ο ίδιος στη θέση του.

Στο Συμβούλιο του νησιού η κάλπη στην αρχή έβγαλε πέντε διαφορετικά πρόσωπα, προμηνύοντας πως η συνέχεια θα είναι για γερά νεύρα.

Τελικά με τρεις ψήφους, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Mε βάση τη στρατηγική κι εγώ αυτό θα έκανα. Να πω ότι δεν το περίμενα; Το είχα πει και από πριν ότι θα βγω υποψήφιος. Στο σημερινό συμβούλιο έχω έρθει θεατής, θέλω να δω πώς θα κινηθούν τα παιδιά», ανέφερε ο πρώην παίκτης των Μπλε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!