Στο Παρά Πέντε: Το MEGA γιορτάζει 20 χρόνια με μεγάλο reunion


Το MEGA τιμά τα 20 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς «Στο Παρά Πέντε» με ένα μοναδικό reunion. Δες πώς μπορείς να συμμετάσχεις και να ζωντανέψεις ξανά τις αγαπημένες στιγμές της θρυλικής κωμωδίας.

Η αγαπημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε» επιστρέφει στο προσκήνιο με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την πρεμιέρα της. Το MEGA ετοιμάζει ένα μοναδικό reunion για να τιμήσει τη θρυλική κωμωδία που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2005, η Ντάλια, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Φώτης και ο Σπύρος μπήκαν ξαφνικά στη ζωή μας μέσα από την πένα του Γιώργου Καπουτζίδη. Η παρέα των «αγγέλων του καλού» χάρισε άφθονο γέλιο, συγκίνηση και μια ιστορία που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Απόψε στις 22:00, το MEGA καλεί τους τηλεθεατές να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής. Μέσα από ένα ειδικό microsite στο megatv.com, οι φαν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις αγαπημένες τους σκηνές, να θυμηθούν τις πιο αστείες ατάκες και να φανταστούν πώς θα ήταν οι ήρωες 20 χρόνια μετά.

Η πρωτότυπη αυτή δράση φέρνει ξανά στο φως τη μαγεία του «Στο Παρά Πέντε» και υπόσχεται να χαρίσει μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία και αναμνήσεις. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το reunion αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους φαν της σειράς.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!