Ο Γιατρός – Μη χάσετε απόψε 18/12 το καθηλωτικό φινάλε του Α’ κύκλου!


Με την έρευνα για τον Ανδρέα να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, ο ίδιος δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο παρά την Άννα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με μια περίεργη ασθένεια, σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί δυσκολεύονται πολύ να βρουν την αιτία της ασθένειας της.

Ο Αντρέας συνειδητοποιεί ότι μπορεί να χάσει τη ζωή της και είναι συνεχώς κοντά της. Αν και συχνά η Άννα παραληρεί και λέει πράγματα ασυνάρτητα, έχει στιγμές νηφαλιότητας, όπου βρίσκει το κουράγιο να ζητήσει συγγνώμη στον Αντρέα για τον τρόπο που χωρίσανε. Αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί παρόλο που τόσο καιρό κατηγορούσε μόνον εκείνον για την τροπή που πήρε η σχέση τους. Επίσης, του ξεκαθαρίζει ότι δεν τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο του γιου τους. Ποτέ δεν τον θεώρησε. Και οι δύο αισθάνονται ότι είναι πολύ κοντά στο τέλος και δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα αρνητικό να εκκρεμεί ανάμεσά τους. Οι κουβέντες που ανταλλάσσουν δείχνουν πόσο πραγματικά κοντά είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι και πόσο βαθιά αγαπιούνται.

Όλη αυτή τη σκηνή την παρακολουθεί από απόσταση και η Σοφία, δημιουργώντας της πολύ έντονα συναισθήματα και κάνοντάς την επίσης να καταλάβει πολλά πράγματα για τη θέση της στη ζωή του Αντρέα.

Η Κέλλυ προσπαθεί να πείσει την Άννα να τους πει για την συνάντησή της με τον Φώτη μερικές ώρες πριν πεθάνει εκείνος, αλλά η Άννα επιμένει να μην θέλει να το αποκαλύψει από φόβο να μην μπλέξει τον Αντρέα.

Η Δανάη, μετά τη συνεργασία της με τη μητέρα της στο χειρουργείο της Κατερίνας, αποφασίζει να κάνει ξανά αίτηση για τον τομέα της χειρουργικής, πράγμα που αλλάζει κάπως τις ισορροπίες στη σχέση της με τον Δημήτρη.

Ο Λεωνίδας διαβεβαιώνει την Εύα ότι δε θα φύγει από το νοσοκομείο τώρα που τελειώνει η ειδικότητά του, αλλά αυτή διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις καθώς βλέπει την συμπεριφορά του κάπως περίεργη.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!