Ελεονώρα Μελέτη: «Έφυγα από τα δελτία γιατί σχεδόν αρρώστησα, ήταν μαύρη η ψυχή μου»


Στην κάμερα του «I Love Σου Κου» μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» ρωτήθηκε για την εποχή που παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και εάν θα επέστρεφε σε αυτά, τα σχόλια που δέχεται για τις αφιλτράριστες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media

«Με γνωρίσατε μέσα από το δελτίο ειδήσεων και, αν κάτσεις και υπολογίσεις όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση από το 2001, έλεγα δελτίο για 9 ολόκληρα χρόνια. Ξεκίνησα από τα μεταμεσονύκτια και έφτασα στο κεντρικό», δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Όταν έλεγα το κεντρικό δελτίο στο Έψιλον το 2014-16, έφυγα από τα δελτία πολύ συνειδητά, γιατί είχα σχεδόν «αρρωστήσει». Ήταν μαύρη η ψυχή μου. Τα αγαπώ, τα λατρεύω, ήταν το πρώτο μου βήμα στην τηλεόραση αλλά έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους το εάν θα ξαναγυρνούσα σε αυτά», επισημαίνει αμέσως μετά.

«Οι εκπομπές Hashtag και Μεσάνυχτα, επειδή είχα και έντονη δημοσιογραφική δραστηριότητα σε αυτές, τις αγαπώ, με εκφράζουν», τονίζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Σε ερώτηση για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει συχνά στο Instagram και στις οποίες δεν χρησιμοποιεί μακιγιάζ καθώς ούτε και φίλτρα, η Ελεονώρα Μελέτη απαντά:

«Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, υπάρχει το πώς αισθάνεται κάθε γυναίκα. Οι επιλογές μας είναι για να τις κρίνουμε εμείς, όχι οι άλλοι. Εμένα αυτό με κάνει να νιώθω υπέροχα. Εάν σε κάποιον δεν αρέσει, δεν μπορώ να βοηθήσω».

«Πολλές φορές στην προσπάθειά μας να πούμε κάτι για ένα θέμα που έχει κάνει ντόρο, δεν λέμε τίποτα. Προσωπικά θεωρώ ότι δίνω μία απόλυτα ειλικρινή και αυθεντική εικόνα του εαυτού μου στον κόσμο», καταλήγει η Ελεονώρα Μελέτη.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!