
Chef στην κουζίνα σας: Νέες απολαυστικές συνταγές από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45 μας υποδέχεται με τα πιο εύγευστα, θρεπτικά και ξεχωριστά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
To Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένα ζυμαρικά και φτιάχνει λαχταριστές βίδες φούρνου με 3 τυριά. Συνεχίζει με μοσχαράκι με βασιλομανίταρα σερβιρισμένο με βουτυράτες ταλιατέλες, αλλά και με ένα καταπληκτικό λεμονάτο φιλέτο κοτόπουλου με τζίντζερ και μανιτάρια. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, δοκιμάζει την τέλεια μηλόπιτα με τραγανή κρούστα κανέλας.
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, το πρώτο πιάτο είναι πένες με ψητό μανούρι και σάλτσα λιαστής ντομάτας. Ο Βαγγέλης ετοιμάζει πεντανόστιμους κοκκινιστούς κεφτέδες με μελιτζάνες και πιπεριές και ψήνει στο λεπτό αλμυρά μάφινς με μπρόκολο και ανθότυρο, ιδανικά για πρωϊνό. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με σεμιφρέντο τιραμισού, ένα πανεύκολο γλυκό με λίγα υλικά και πολλή γεύση.
– Advertisement –
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!