Κρήτη: Χτύπησε τη σύζυγό του και άνοιξε φιάλη γκαζιού. Την έσωσαν τα παιδιά της


Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μία γυναίκα βρέθηκε άγρια κακοποιημένη από τον σύζυγό της. Μάλιστα, το 56χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όντας «ένα βήμα πριν τον θάνατο», σύμφωνα με εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας της περιοχής. Από την πλευρά τους, οι διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και οι αστυνομικές Αρχές κάνουν λόγο για «γυναικοκτονία που αποτράπηκε», όπως μεταδίδει το creta24.gr.

 Η γυναίκα εντοπίστηκε γυμνή σε ένα στρώμα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης είχε αφήσει ανοιχτή μία φιάλη γκαζιού, με εργαζόμενο στο Κέντρο Υγείας, όπου μεταφέρθηκε, να λέει χαρακτηριστικά πως «μύριζε όχι μόνο ο χώρος, αλλά και η ίδια γκάζι».

Ο 62χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη μετά από κλήση γειτόνων του ζευγαριού στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου δεν είναι η πρώτη φορά που 62χρονος βιαιοπραγεί σε βάρος της συζύγου του.

Πώς σώθηκε από τα παιδιά της
 Η αγωνία των παιδιών της 56χρονης, στάθηκε η αφορμή για να κινητοποιηθούν οι Αρχές στο Ηράκλειο, με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι της να τη βρίσκουν με νεκρικό σφυγμό και με χτυπήματα σε όλο το σώμα.

Τα παιδιά του ζευγαριού -που μένουν μόνιμα στη Γερμανία- ανησύχησαν, καθώς εδώ και αρκετές ημέρες δεν είχαν μιλήσει με τη μητέρα τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του creta24.gr, όποτε καλούσαν στο σπίτι, απαντούσε ο πατέρας τους, ο οποίος βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες τούς έλεγε ότι η μητέρα τους δεν μπορεί να μιλήσει.

Τα παιδιά ανησύχησαν και κάλεσαν έναν φίλο τους που ζει στην Ελλάδα και του ζήτησαν να ψάξει και να μάθει εάν η μητέρα τους είναι καλά. Έτσι, ο άνδρας κάλεσε το 112, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!