Χαλάνδρι – Το χρονικό της ολέθριας σχέσης – Τι λέει πρώην σύντροφος της 49χρονης


Ένα 24ωρο μετά τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι, ο τραυματισμένος οφθαλμίατρος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, η 49χρονη που τον έβαλε στο στόχαστρο και είχε αποκτήσει μαζί του ένα παιδί ετοιμάζει την υπερασπιστική της γραμμής και τα νέα ντοκουμέντα του LIVE NEWS έρχονται να ρίξουν περισσότερο φως στο ομιχλώδες τοπίο.

Για πρώτη φορά ο πρώην σύντροφος της 49χρονης μιλάει για την εικαστικό και περιγράφει πτυχές του χαρακτήρα της Από τη μέρα που γνωρίστηκαν και έκαναν σύμφωνο συμβίωσης πριν από πέντε χρόνια, μέχρι τον εκρηκτικό τους χωρισμό και τις επιθέσεις που ακολούθησαν ακόμα και με σπρέι πιπεριού.

Τα όσα λέει συμπληρώνουν τη μαρτυρία ενός εκ των στενότερων φίλων του γιατρού, που επίσης μιλάει στο LIVE NEWS.

Είχε γίνει επιθετική, είχα κάνει και εγώ αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, παρόλα αυτά στην ουσία το αναίρεσα προσπαθώντας να τη βοηθήσω. Στο παρελθόν κινήθηκε εναντίον μου, δηλαδή δεν είχε αντίληψη των πραγμάτων. Είχαν γίνει διάφορα επεισόδια, λέει ο πρώην σύντροφος της 49χρονης.

Ο πρώην σύντροφος της 49χρονης, σκιαγραφεί την εικαστικό ως ένα άτομο εμμονικό με μια συμπεριφορά που από κάποια στιγμή και μετά, έφτασε στα όρια της ψύχωσης.

Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της για να πάει το παιδί στην αστυνομία. Ήταν πράλογη, εμμονική, δεν ήταν λογική. Όλους τους έβλεπε εχθρούς, συμπληρώνει.

Η 49χρονη γνωρίστηκε μαζί του το 2016 όταν με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού της. Ο ίδιος, δικηγόρος στο επάγγελμα, έκανε σχέση μαζί της και άρχισαν να συγκατοικούν, λέει πρώην σύντροφος της 49χρονης.

Στην αρχή δε φαινόταν κάτι τέτοιο, στην πορεία όμως  ξετυλίχθηκαν κάποια θέματα συμπεριφοράς

Είναι η εποχή που μαίνεται η σύγκρουση της εικαστικού με τον οφθαλμίατρο και πατέρα του παιδιού της, με τον γιατρό όπως λέει στο LIVE NEWS, ένας από τους στενότερους φίλους του, να περνάει το δικό του Γολγοθά.

Υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η 49χρονη είχε καταδικαστεί πριν από περίπου 5 χρόνια σε 10 μηνών φυλάκιση για εκβιασμό απέναντι στον γιατρό. Εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από το γιατρό και από τη σύζυγό του, την οποία έχει χτυπήσει δυο φορές, λέει φίλος του τραυματισμένου γιατρού.

Ο ψυχικός της κόσμος είναι διαταραγμένος και με το πέρασμα του χρόνου η κατάστασή της, από μας λένε τα δύο πρόσωπα που την έβλεπαν, δείχνει να επιδεινώνεται, συμπληρώνει.

Η κυρία αυτή ζει εκβιάζοντας και αποσπώντας λεφτά. Του γιατρού του έχει πάρει πάνω από 100.000 ευρώ. Πήγαινε διαρκώς στο ιατρείο και στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ο γιατρός και έκανε επανειλημμένως φασαρίες. Τον έχει χτυπήσει μέσα στο νοσοκομείο. Φασαρίες και κάτω από το σπίτι του γιατρού. Για να τον ρεζιλέψει φώναζε στην γειτονιά, θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά’. Και το έχει βάλει σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο. Δηλαδή όλη η οικογένειά του ζούνε ένα δράμα, συνεχίζει ο φίλος του γιατρού.

Οι δύο τους χωρίζουν και όπως μας λέει ο πρώην σύντροφος της εικαστικού, στο στόχαστρό της βρίσκεται εκτός από τον γιατρό και ο ίδιος. Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της 13χρονης σήμερα κόρης της, αποτέλεσε ταφόπλακα για την ψυχολογία της.

Στο παρελθόν είχαν γίνει δικαστήρια για την διατροφή του παιδιού. Είχε οριστεί το ποσό και ο γιατρός ήταν συνεπής. Όμως η κυρία του ζητούσε ανέκαθεν περισσότερα. Και γενικά ο σκοπός ήταν να χωρίσει ο γιατρός και να πάει να ζήσει μαζί της. Όταν κατάλαβε ότι δεν θα συνέβαινε αυτό, άρχισε να προσπαθεί εκδικητικά να του αποσπάσει επιπλέον χρήματα και να διαλύσει την οικογένειά του, λέει ο στενός φίλος του τραυματισμένου γιατρού.

Όπως  λέει ο στενός φίλος του οφθαλμίατρου, ο γιατρός παγιδεύτηκε και βρέθηκε χωρίς να το περιμένει μπλεγμένος σε μια ιστορία γεμάτη αδιέξοδα.

Του έκρυβε την πραγματική της ταυτότητα
Ο φίλος του γιατρού αναφέρει επιπλέον: Του είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη, είχε κρύψει την καταγωγή της, είχε κρύψει το όνομά της, άλλο όνομα του έλεγε, του έλεγε ότι είναι Ιταλίδα. Η σχέση αυτή κράτησε γύρω στους 6 μήνες συνολικά. Όταν γεννήθηκε το παιδί, ο γιατρός, παρότι δεν είχε βγει ακόμη το τεστ πατρότητας, ανέλαβε τις ευθύνες του. Το αναγνώρισε και της έδινε 2.000-3.000 ευρώ το μήνα. Τόσο ο οφθαλμίατρος που από χθες δίνει μάχη για τη ζωή του, όσο και ο τότε σύντροφος της εικαστικού βλέπουν το κακό να έρχεται, χωρίς όπως τονίζουν στο LIVE NEWS να μπορούν να τον σταματήσουν.

Ο πόλεμος με τον γιατρό μαίνεται και με το πέρασμα του χρόνου, δείχνει να φουντώνει.

Έχει κατηγορήσει φίλους του γιατρού οι οποίοι έχουν έρθει σαν μάρτυρες κατηγορίας και οι οποίοι ούτε καν έχουν δει ποτέ το παιδί στη ζωή τους, τους έχει κατηγορήσει για ασέλγεια. Δηλαδή η γυναίκα είναι εντελώς αδίστακτη, καταλήγει ο στενός φίλος του γιατρού.

Η 49χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορία και για ενδοοικογενειακή βία.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!