Οι μαχαιριές που διέλυσαν για πάντα μια οικογένεια στην Κρήτη: Πατέρας μαχαίρωσε τον γιό του


Ο πατέρας και ο αδελφός του 26χρονου που μαχαιρώθηκε και πέθανε από αιμορραγικό σοκ στην Κρήτη, οδηγούνται στον ανακριτή με διαφορά μιας ώρας ο ένας απ΄ τον άλλο. Κατηγορούνται ότι τον σκότωσαν κατά συναυτουργία. Ο 24χρονος φέρεται να είχε ακινητοποιήσει τον αδελφό του, όσο ο πατέρας τους, τον μαχαίρωνε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα που βγήκε στο δρόμο και είδε το παιδί της μαχαιρωμένο.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, η οικογένεια καθόταν στο γιορτινό τραπέζι και διασκέδαζε. Με αφορμή το ποιος από τα δύο αδέλφια θα επέλεγε τη μουσική στον υπολογιστή, ξεκίνησε καβγάς. Ο πατέρας ζήτησε από τον μικρότερο να αναλάβει, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να εκνευριστεί. Τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια έξω από το σπίτι. Δευτερόλεπτα μετά πήγε και ο πατέρας ο οποίος φέρεται πρώτα να μαχαίρωσε στο πόδι τον 26χρονο κι ύστερα να τον κυνήγησε στο δρόμο, όπου λίγα μέτρα πιο κάτω του κατάφερε τις υπόλοιπες μαχαιριές, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο όπου τα ξημερώματα της Κυριακής κατέληξε στην εντατική από αιμορραγικό σοκ.

Ο αδελφός του 26χρονου εξακολουθεί να αρνείται ότι συμμετείχε στο μαχαίρωμα, ενώ ο πατέρας στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα κι ότι δεν θυμάται πώς βρέθηκε στα χέρια του το μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι όταν είδε τον μικρότερο γιο της να μπαίνει στο σπίτι γεμάτος αίματα για να πλυθεί, έτρεξε έξω και αντίκρισε τον 26χρονο να αιμορραγεί ακατάπαυστα.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση των δύο ανδρών.

Η κυρία Ρένα, σύζυγος του 55χρονου κατηγορούμενου μιλώντας στο LIVE NEWS ανέφερε:«Είναι άδικο που ο ένας γιος είναι μέσα στη φυλακή. Αν το είχε κανει εγώ η ίδια θα ζητούσα να δικαστεί. Είναι αμαρτυρία. Το παιδί δεν ήταν. Τον βοηθούσε τον αδερφό του.

Είχαν πιεί πάρα πολύ. Ούτε τον είδα να παίρνει το μαχαίρι. Θα τον κυνηγούσα, αν τον είχα δει. Τον ρώτησα, “σκοτωσες το παιδί μου”, μου λέει “όχι”.»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!