Ιταλία: Σικελοί «έστησαν» μπάρμπεκιου σε ταράτσα – Αστυνομική επέμβαση με ελικόπτερο


Το Πάσχα των Καθολικών ήταν χθες, Κυριακή.

Έτσι μια μεγάλη παρέα Σικελών, αψηφώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό και παρότι η Ιταλία συνεχίζει να μετράει καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς, αποφάσισε να το γιορτάσει στήνοντας ένα μεγάλο πάρτι με χορό και μουσική σε ταράτσα πολυκατοικίας.

Όμως, το γλέντι δεν πρόλαβε να στηθεί για τα καλά, καθως ήρθε η επέμβαση της αστυνομίας με… ελικόπτερο.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, στο Σπερόνε της Νότιας Ιταλίας, μία ομάδα ατόμων έστησαν μπάρμπεκιου πάρτι σε ταράτσα, βάζοντας στη διαπασών τη μουσική και τοποθετώντας τραπέζια και καρέκλες στο χώρο για να φιλοξενήσουν τους συμμετέχοντες, με τα videos από την ασυνήθιστη αυτή «έξοδο» να κατακλύζουν τα social media.

Τόσο από γείτονες που αγανάκτησαν με τη συμπεριφορά τους όσο και από τους ίδιους που το διασκέδαζαν με την ψυχή τους.

Όμως, στη θέα του ελικοπτέρου, οι παραβάτες έτρεξαν για να το σκάσουν, με την αστυνομία ωστόσο να κάνει συντονισμένη έφοδο και να μαζεύει τα πάντα.

«Υπήρξε μια σοβαρή παραβίαση των κανόνων που αφορούν την εξάπλωση του Covid-19 με δεκάδες ανθρώπους μαζεμένους στην οροφή ενός κτιρίου. Μετά την αναφορά που λάβαμε από κάποιους ντόπιους πολίτες, διάφορες περιπολίες πήραν εντολή να επέμβουν και προχώρησαν στην αναγνώριση των υπευθύνων», ανέφερε με ανακοίνωσή του εκπρόσωπος του Δήμου.

Δείτε το video με την αστυνομική επιχείρηση:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!