ΙΚΕΑ: Η πρώτη αλυσίδα που θα ανοίγει όλες τις Κυριακές στην Αθήνα


Το ΙΚΕΑ του αεροδρομίου στην Αθήνα γίνεται το πρώτο κατάστημα που θα κάνει χρήση των νέων ρυθμίσεων για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Αν και η διεύρυνση της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων ισχύει τυπικά από τις 21 Μαΐου καμία αλυσίδα έως τώρα δεν είχε κάνει χρήση της συγκεκριμένης ρύθμισης που αφορά τουριστικές περιοχές της Αθήνας αλλά και το αεροδρόμιο. Το χορό ανέλαβε να σύρει ο όμιλος Fourlis κάνοντας την αρχή από το κατάστημα ΙΚΕΑ στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου της Αθήνας.

Με SMS που έστειλε στα μέλη της κάρτας IKEA Family αλλά και με ανάρτηση που έκανε στην ιστοσελίδα των ΙΚΕΑ ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο κατάστημα θα είναι ανοιχτό κάθε Κυριακή μέχρι τον Οκτώβριο και με ωράριο λειτουργίας 11 το πρωί με 8 το βράδυ. Η μοναδική Κυριακή που δεν θα ανοίξει την συγκεκριμένη περίοδο είναι η Κυριακή πριν από το Δεκαπενταύγουστο στις 13 Αυγούστου.

Πέρα από το κατάστημα των ΙΚΕΑ  δοκιμαστική λειτουργία θα επιχειρήσουν και οι άλλες επιχειρήσεις που βρίσκονται στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου (Factory Outlet, Leroy Merlin και Κωτσόβολος) ενώ ενδιαφέρον για λειτουργία τις Κυριακές έχουν δείξει και αλυσίδες σε Γλυφάδα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

news247

Σχολιάστε το άρθρο:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!