Εγκλωβισμένοι λόγω βλάβης του πλοίου 240 επιβάτες στη Χίο


Σε οδύσσεια μετατράπηκε το ταξίδι Χίος-Μυτιλίνη για δεκάδες επιβάτες.

Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν παρουσίασε μηχανική βλάβη παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι της Χίου το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος».

Στο πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιά Χίο-Μυτιλήνη επέβαιναν 238 επιβάτες, 69 φορτηγά, 30 ΙΧ οχήματα και 13 δίκυκλα, οι οποίοι και ξέμειναν στη Χίο.

 

Όμως η ταλαιπωρία των επιβατών δεν τελείωσε εκεί. Από την εταιρεία τους υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν τεχνικοί και ανταλλακτικά με την πρώτη πρωινή πτήση προς Χίο για να διορθώσουν το πρόβλημα. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσαν να το διορθώσουν…

 

Μετά από πολλές ώρες συζητήσεων εταιρείας και υπουργείου ξεκίνησετο Νήσος Ρόδος από Πειραιά να πάει Χίο και να παραλάβει τους 238 επιβάτες με προορισμό τη Μυτιλήνη.

 

Βέβαια το Νήσος Σάμος θα το περιμένουν και οι επιβάτες που θα ταξίδευαν σήμερα από Μυτιλήνη προς Πειραιά. Έτσι, με βάση τα δεδομένα, το Ο/Γ – Ε/Γ Ν. ΡΟΔΟΣ έχει αποπλεύσει για Χίο – Μυτιλήνη για να πάρει επιβάτες και οχήματα από την Χίο, όπου αναμένεται η άφιξη του στην Μυτιλήνη περίπου στις 23:30. Και αναμένεται να αναχωρήσει από Μυτιλήνη για Χίο και Πειραία στις 01:00 14/12/2018.

 

Σχολιάστε το άρθρο:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!