Γυναίκα επέζησε από πτώση 4.000 μέτρων – Δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο


Γυναίκα επέζησε ως εκ θαύματος από πτώση από ύψος 4.000 μέτρων χωρίς αλεξίπτωτο και έδωσε συνέντευξη, όπου μίλησε για το απίστευτο αυτό γεγονός. Σε τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό.

Η Emma, η οποία είναι έμπειρη αλεξιπτωτίστρια, είχε επιχειρήσει ένα άλμα από μεγάλο ύψος όταν κάτι πήγε στραβά. «Θυμάμαι ότι ένιωσα σαν το αλεξίπτωτό μου να μην ανοίγει σωστά», είπε. «Προσπάθησα να τραβήξω το εφεδρικό αλεξίπτωτο, αλλά ούτε αυτό λειτούργησε. Τότε ήταν που κατάλαβα ότι είχα πρόβλημα».

Παρά το γεγονός ότι τρομοκρατήθηκε, η Emma παρέμεινε ήρεμη και προσπάθησε να προετοιμαστεί για οτιδήποτε και αν συνέβαινε. «Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου να παραμείνω ήρεμη και να συγκεντρωθώ σε αυτό που έπρεπε να κάνω» είπε.

Καθώς έπεφτε προς το έδαφος, η Emma θυμήθηκε ότι ένιωσε μια συγκλονιστική αίσθηση γαλήνης. «Ήταν σχεδόν σαν ο χρόνος να επιβραδύνθηκε και όλα να ήταν σε αργή κίνηση», είπε. «Θυμάμαι ότι αισθανόμουν ασήκωτη, σαν να αιωρούμουν στον αέρα. Και τότε, ξαφνικά, χτύπησα στο έδαφος».

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η Emma επέζησε από την πρόσκρουση με ελαφρά μόνο τραύματα. «Θυμάμαι ότι άνοιξα τα μάτια μου και ένιωσα σαν να ήμουν στον παράδεισο», είπε. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα επιβιώσει από μια τέτοια πτώση χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς».

Η Emma πιστώνει την επιβίωσή της στην εμπειρία της ως αλεξιπτωτιστή και στην ικανότητά της να παραμένει ήρεμη μπροστά στον κίνδυνο. «Η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο με δίδαξε να είμαι πάντα προετοιμασμένη για το απροσδόκητο», είπε.

Παρά την απίστευτη εμπειρία, η Emma λέει ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. «Είναι το πάθος μου. Ξέρω ότι μπορούν να συμβούν ατυχήματα, αλλά ξέρω επίσης ότι δεν μπορώ να αφήσω τον φόβο να ελέγχει τη ζωή μου. Είμαι απλώς ευγνώμων που είμαι ζωντανή και που έχω άλλη μια ευκαιρία να κυνηγήσω τα όνειρά μου».

@listnrentertainment An incredible & inspiration story on #DarlingShinePodcast with @Em Carey #Podcast #Australia ♬ original sound – LiSTNR Entertainment

πηγή: gazzeta.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!