Έγκλημα στη Ρόδο: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητά ο 21χρονος


Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνουν οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, όσον αφορά στους δύο κατηγορούμενους για το έγκλημα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 21χρονου, Ακης Δημητριάδης μίλησε στον ΣΚΑΙ για την πολύκροτη υπόθεση που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης το τελευταίο διάστημα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι έχει ζητηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη , «γιατί ο πελάτης μου», όπως είπε, «δεν μπορούσε να κατανοήσει πλήρως την διαδικασία και τις ερωτήσεις της ανακρίτριας».

Το ίδιο θα γίνει όπως αποκάλυψε και από την πλευρά του 19χρονου κατηγορούμενου. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του 19χρονου ότι δεν έπιασε το σίδερο.

Ο Άκης Δημητριάδης πρόσθεσε ότι «εντοπίστηκε δαχτυλικό αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του 19χρονου, από τη βάση του ηλεκτρικού σίδερου. Το σίδερο έμεινε έξι μέρες νερό, οπότε θεωρώ απίθανο να βρεθεί κάποιο αποτύπωμα.

Αυτός που έπιασε το σίδερο για να χτυπήσει, έπιασε και τη βάση για να το σηκώσει. Η σημασία του ευρήματος, είναι ότι ο ισχυρισμός του συγκατηγορούμενου ότι δεν έπιασα ποτέ το σίδερο, καταρρίπτεται αυτομάτως».

 

ΣΚΑΪ/enikos.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!