Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Nα ρωτήσουν την Ελένη Μενεγάκη για τη σχέση μας!

Καλό θα ήταν να ρωτήσουν την Ελένη για τη σχέση μας, όχι εμένα…


Βρέθηκε στο “Mega με Μία” και ήταν λογικό ότι θα ερχόταν αντιμέτωπη με ερωτήσεις που αφορούν την εκπομπή της, το πλαίσιο συνεργασίας της με μεγάλα τηλεοπτικά ονόματα του καναλιού και την ίδια ως άνθρωπο και επαγγελματία.

Όμως, απ’ ό,τι προέκυψε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε έτοιμη – ή περίπου «έτοιμη» – μια απάντηση για όλα. Για τις σχέσεις της με την Ελένη Μενεγάκη, μια σχέση για την οποία έχουν γραφτεί πολλά, κάποια ακριβή, κάποια όχι, αλλά και για το κύμα αποχωρήσεων από την εκπομπή της «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στον Alpha και από την αρχή της σεζόν.

«Είμαστε σε διαφορετικά μήκη κύματος. Την βλέπω στο κανάλι, όλα καλά, απλά δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε», είπε μεταξύ άλλων η Σπυροπούλου, ενώ όταν ρωτήθηκε από τον Μάρκο Σεφερλήγια το τι ισχύει απ’ όσα γράφονται κατά καιρούς στον Τύπο, η Σπυροπούλου απάντησε: «Καλό θα ήταν να ρωτήσουν την ίδια την Ελένη Μενεγάκη για το πώς είναι η σχέση μας».

Στο ίδιο ύφος, όταν η Σπυροπούλου ρωτήθηκε για τις απανωτές αλλαγές σε αρχισυντάκτες και συνεργάτες είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δικά μου τα κομμάτια. Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Δεν ήταν δικές μου οι αποφάσεις. Δεν είναι η θέση μου»…

joytv.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!