Noelia Voigt: Παραιτήθηκε ξαφνικά η Miss USA – Οι λόγοι πίσω από την απόφασή της


Η Miss USA, Noelia Voigt, παραιτήθηκε έπειτα από μόλις 7 μήνες, επικαλούμενη την ψυχική της υγεία. Η 24χρονη μοιράστηκε τα συγκλονιστικά νέα σε μια ανάρτηση στο Instagram, το πρωί της Δευτέρας.

«Ποτέ μην θέτετε σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική σας ευεξία. Η υγεία μας είναι ο πλούτος μας», έγραψε η Voigt στη λεζάντα της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία δημοσιεύτηκε λίγες ημέρες μετά την έναρξη του Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία.

«Το ταξίδι μου ως Miss USA ήταν απίστευτα σημαντικό, εκπροσωπώντας τη Γιούτα με υπερηφάνεια και αργότερα τις ΗΠΑ στο Miss Universe (που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο). Δυστυχώς, πήρα την δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ από τον τίτλο της Miss USA 2023».

Noelia Voigt: Ποια είναι η 72η νικήτρια της Miss USA

Η Voigt στέφθηκε η 72η νικήτρια της Miss USA στο Ρίνο της Νεβάδα, στις 23 Σεπτεμβρίου 2023, και έγινε η πρώτη Βενεζουελάνο-Αμερικανίδα που κέρδισε τον τίτλο.

Έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον εκφοβισμό που υπέστη ως έφηβη όταν άρχισε να συμμετέχει για πρώτη φορά σε καλλιστεία όταν ήταν 16 ετών.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη όταν κέρδισα αυτά τα τοπικά καλλιστεία και ήταν στην πραγματικότητα ο πρώην καλύτερος φίλος μου που ήταν ο αρχηγός όλων», δήλωσε η Voigt στο Business Insider. «Ήμουν πραγματικά πληγωμένη και μπερδεμένη ως προς το γιατί οι άνθρωποι που νόμιζα ότι ήταν φίλοι μου με κορόιδευαν επειδή έκανα κάτι για το οποίο ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη και με το οποίο έκανα καλά πράγματα», είπε.

Η εμπειρία την ενέπνευσε να συμπεριλάβει την υπεράσπιση κατά του εκφοβισμού στο έργο της στα καλλιστεία και να γράψει ένα παιδικό βιβλίο κατά του εκφοβισμού με τίτλο “Maddie the BRAVE”.

Πριν αγωνιστεί στο Miss USA, η Voigt σπούδασε εσωτερική διακόσμηση στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα και ονειρεύεται να ανοίξει τη δική της εταιρεία σχεδιασμού και να φιλοξενήσει μια τηλεοπτική εκπομπή, μέσω της οποίας θα προσφέρει πίσω σε οικογένειες που χρειάζονται ανακαίνιση σπιτιού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Miss USA.

«Η αιώνια ευγνωμοσύνη γεμίζει την καρδιά μου όταν σκέφτομαι την πλατφόρμα που μου δόθηκε για να κάνω τη διαφορά, το συναίσθημα της επίτευξης ενός ονείρου ζωής και τη σύνδεση με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, όπως είπα ότι θα έκανα στη σκηνή της Μις ΗΠΑ», πρόσθεσε.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!