Κατερίνα Καινούργιου: Τα on air γενέθλια της παρουσιάστριας – «Τόσο μεγάλη ανθοδέσμη, αποκλείεται να είναι από…»


Τα γενέθλιά της είχε την Πρωτομαγιά η Κατερίνα Καινούργιου. Σήμερα (7/5) η παρουσιάστρια επέστρεψε με την εκπομπή της, μετά τις διακοπές του Πάσχα και οι συνεργάτες της την υποδέχθηκαν με διάφορες εκπλήξεις.

Μεταξύ άλλων στην εκπομπή προβλήθηκαν ευχές που της έστειλαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Νίκος Κοκλώνης.

«Εύχομαι όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα και να είσαι πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή», της ευχήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε πως: «Σε πάω πολύ και σου εύχομαι να μείνεις για πάντα αληθινή».

Ακόμα, ο Αντώνης Σρόιτερ είπε: «Να είναι πάντα χαρούμενη, ευτυχισμένη, να γελάει, να παραμείνει όπως είναι και να βρει ένα καλό παιδί να αποκατασταθεί». Από την πλευρά της η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε ότι: «Είσαι ένα φωτεινό αστέρι, αλλά και μία παιδική ψυχή».

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας για την καλή του φίλη και συνεργάτιδά του, ανέφερε ότι: «Η Κατερίνα έχει την καλύτερη καρδιά που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Σου εύχομαι Κατερινάκι μου αυτή την χρονιά που διανύουμε να αποκτήσεις ό,τι καλύτερο έχεις στο μυαλό σου».

Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός έστειλε και μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη στην Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να λέει πριν ανοίξει την κάρτα: «Από τον Κοκλώνη να φανταστώ τόσο μεγάλη ανθοδέσμη, από κάνα γκόμενο αποκλείεται».

Στη συνέχεια της εκπομπής εμφανίστηκαν ο Γιάννης Καψάλης και η Χαρά Βέρρα, οι οποίοι τραγούδησαν, ενώ η ορχήστρα των τραγουδιστών έπαιξε το «Happy birthday» για τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!