Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Βρήκαν τη… φωλιά τους


Η συγκατοίκηση είναι γεγονός για τους ηθοποιούς Ηλιάνα Μαυρομάτη και Στάθη Κόικα, που μετακόμισαν στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα κατοικίδιά τους, Σάτσου και Φώτη.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Η σχέση της Ηλιάνας Μαυρομάτη και του Στάθη Κόικα οδεύει από το καλό στο καλύτερο. Γι’ αυτό και το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Η αγαπημένη Ζέτα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη. Σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, με boho αισθητική και άπλετο φως που εισβάλλει από τα μεγάλα παράθυρα, έχουν αρχίσει να «χτίζουν» την κοινή τους ζωή.

Αν και λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων ο κοινός χρόνος τους δεν είναι όσος θα ήθελαν, έχουν πλέον το δικό τους σημείο συνάντησης, που τους φέρνει πιο κοντά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πέρυσι στα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν, και έκτοτε είναι αχώριστοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εν λόγω σειρά υποδύονταν το ζευγάρι.

Αυτή την περίοδο, η Ηλ. Μαυρομάτη έχει αφιερωθεί στην παράδοση μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο. Ο Στ. Κόικας, εκτός από τη σειρά του Αlpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», έκανε και ένα γκεστ πέρασμα στη σειρά «Σκαραβαίος» του ίδιου καναλιού. Και οι δύο ήδη συζητούν τις επόμενες επαγγελματικές προτάσεις τους και απολαμβάνουν την ανοδική πορεία που καταγράφει η καριέρα τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι τοποθετούν τον έρωτά τους σε δεύτερη μοίρα.

Η φωλιά τους είναι το υπέροχο διαμέρισμα, το οποίο μοιράζονται με τους δύο τετράποδους φίλους τους, τον Σάτσου και τον Φώτη. Λατρεύουν τις βραδινές βόλτες στους ήσυχους δρόμους της Αθήνας, μαζί με τα σκυλάκια τους, και συζητούν για ώρες για τα επόμενα σχέδιά τους.

Οι κοινές τους αγάπες είναι πολλές, αφού δραστηριοποιούνται και οι δύο στον καλλιτεχνικό χώρο. Ίσως για την Ηλιάνα αυτό να ήταν μονόδρομος, αφού και οι δύο γονείς της ήταν ηθοποιοί. Είναι κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία και η απώλειά του, το 2017, ήταν για εκείνη οδυνηρή.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!