Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Η μέρα μας αναστατώνει και μας κάνει να χάνουμε τον έλεγχο. Οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν πιέζουν κι η ψυχραιμία μοιάζει μάλλον άγνωστη λέξη. Μπόρα είναι θα περάσει.


Κριός

Κριαράκι μου, αλλαγές συμβαίνουν γύρω σου κι εσύ κάπως τα χάνεις. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα δεδομένα και να συγκρατείς την ψυχραιμία σου. Θα τα καταφέρεις αρκεί να μην επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να σε κυριεύσουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπομονή.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, οι κόποι σου βρίσκουν αντίκρισμα κι είσαι πλέον πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Το περιβάλλον σου στέκει δίπλα σου και σε υποστηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί. Κάνε λίγο κουράγιο ακόμα, αξίζει η προσπάθεια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχία.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, είχες κουραστεί τελευταία με τη στασιμότητα και την αναμονή σε όλους τους τομείς. Τα άστρα δείχνουν να σε ευνοούν και να δίνουν μία ώθηση για να προχωρήσεις μπροστά. Αρκεί να μην παραενθουσιαστείς και τα χαλάσεις όλα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μέτρο.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι, έχει πέσει όλο το βάρος πάνω σου, οικογενειακά, φιλικά και προσωπικά θέματα σε επηρεάζουν. Καιρός να μοιράσεις τις ευθύνες και να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου. Δε γίνεται να τα λύνεις όλα μόνος σου, κάπου θα τα παίξεις και δεν το θες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Γαλήνη.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, νέες επαφές και σημαντικές γνωριμίες επιφυλάσσει για σένα η σημερινή ημέρα. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να ακούσεις με προσοχή ό,τι έχουν να σου προτείνουν και να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σε προσπεράσει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επαφές.

 

Παρθένος

Σε κλίμα αλλαγών η σημερινή μέρα, με ξαφνιάσματα κι εκπλήξεις να σε αιφνιδιάζουν. Πρέπει να φανείς όσο μπορείς προετοιμασμένος απέναντι στα γεγονότα, και να μην επιτρέψεις στη διάθεσή σου να επηρεαστεί. Μοιράσου στιγμές με τους ανθρώπους σου, τους χρειάζεσαι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εκπλήξεις.

 

Ζυγός

Ζυγάκι, σε παίδεψε αρκετά το τελευταίο διάστημα, παράλληλα όμως σε ωρίμασε. Έχεις πλέον την εμπειρία να αντέχεις και να επιβιώνεις απ’ τις δύσκολες καταστάσεις. Μπορείς να διαλέγεις τι επιτρέπεται να σε χαλάει και τι όχι και να εστιάζεις σε όσα αγαπάς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ωριμότητα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ήρθε η ώρα να επανορθώσεις για τα λάθη του παρελθόντος. Τα άστρα ευνοούν τη βελτίωση των συνθηκών, αλλά πρέπει κι εσύ να μη μείνεις άπραγος. Κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί πρέπει να βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί σωστά κι αποδοτικά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επανόρθωση.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, ξέρεις καλά πως τίποτα σπουδαίο δεν κερδίζεται χωρίς κόπους και δυσκολίες. Χρειάζεσαι υπομονή και σταθερότητα στις κινήσεις σου. Αν βιαστείς, μόνο χειρότερα θα κάνεις τα πράγματα. Οι εξελίξεις θέλουν το χρόνο τους, να μάθεις να περιμένεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αναμονή.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι, η ενέργειά σου είναι στο φουλ, θέλεις να δεις τους πάντες και να τα κάνεις όλα, αυτό όμως δεν είναι δυνατό -αν θες να μην πέσεις κάτω δηλαδή. Θέσε προτεραιότητες και βάλε ένα πρόγραμμα σε αυτά που χρειάζεσαι κι επιθυμείς περισσότερο. Ένα-ένα κι όλα θα γίνουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Οργάνωση.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, έχεις την τάση να κλείνεις τα αυτιά και να βάζεις κάθε πρόβλημα κάτω απ’ το χαλί, ξέρεις πως δεν μπορείς να το κάνεις για πάντα. Αντί να εκνευρίζεσαι, πρέπει να εκτιμάς διπλά τους φίλους που σου τονίζουν τα λάθη σου. Η αλήθεια πονάει, αλλά είναι αναγκαία.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ειλικρίνεια.

 

Ιχθύς

Ψαράκι, το άγχος κι η καθημερινότητα σε πιέζουν. Οι ευθύνες κι οι υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να χάσεις τις ισορροπίες σου και να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Δε θα είναι πάντα έτσι, θα στρώσουν τα πράγματα. Αφιερώσου στους φίλους και τον άνθρωπό σου κι όλα θα πάνε καλά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συντροφικότητα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!