Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής Μαρίνας

Οι νονοί-έκπληξη!


Η είδηση για τη βάφτιση της κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου ξάφνιασε τους πάντες. Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο συμβάν, όμως τα πάντα  έγιναν γνωστά λίγες ώρες μετά το μυστήριο.

Το όνομα της νεοφώτιστης είναι Μαρίνα και το μυστήριο τελέσθηκε στις  12.30 το μεσημέρι, στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου. Την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής (Ευδόκιμος, Αέτιος, Φιλάρετος), ενώ όπως ανέφερε η παρουσιάστρια μέσω Twitter, νονοί της ήταν τα αδέρφια της, Λάουρα, Βαλέρια και Άγγελος!

menegaki-pantzopoulos-vaftisi

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς είναι η σημαντικότερη μέρα τους από όταν ήρθε η μικρή τους στον κόσμο πριν πέντε μήνες. Τη χαρά τους δεν μπόρεσαν να κρύψουν, ούτε από τις πρώτες φωτογραφίες που ανήρτησε η ίδια η Ελένη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. «Σας ευχαριστουμεεεεε για τις ευχές σας ! Τόσα όμορφα λόγια που κρύβουν την αλήθεια της καρδιάς σας! Μας συγκινήσατε τοοοοσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

menegaki-mpomponiera-vaftisi

Η μπομπονιέρα της μικρής Μαρίνας ήταν ένα καραβάκι όπως μας έδειξε η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας εντονότερο το νησιώτικο στοιχείο του μυστηρίου. Τη συγκεκριμένη ανάρτηση μάλιστα, την αφιέρωσε στον κόσμο που της ευχήθηκε και της δείχνει την αγάπη του, γράφοντας: «Μια μπομπονιέρα για όλους εσάς που με έχετε στην καρδιά σας»

Από τη βάφτιση, δεν ήταν δυνατόν να λείπει ο αγαπημένος συνεργάτης της Ελένης, Βασίλης Μπουλούμπασης. Δείχνοντάς μας μία ακόμη εξαιρετική δημιουργία του στα μαλλιά της, τον ευχαρίστησε με την παρακάτω φωτογραφία.

eleni-menegaki-vaftisia



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!