Ζώδια Πέμπτης

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;


Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Κριός
Δεν ενοχλείτε κανέναν όταν καλοπερνάτε! Σταματήστε λοιπόν να αντιμετωπίζετε τη διασκέδαση ενοχικά. Η κυκλοθυμία σας θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με τους στενούς σας φίλους, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.
Ομαλότητα στα ερωτικά σας, παρά τις προσπάθειες τις Νέας Σελήνης να τα αποσυντονίσει. Βαδίζετε σε πολλά υποσχόμενο δρόμο όσον αφορά την καριέρα σας, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύεστε στις δάφνες σας.
Ταύρος
Αν σκέφτεστε να πουλήσετε κάποιο ακίνητο ή να αγοράσετε κάποιο άλλο, καλύτερα να αναβάλετε επ’ αόριστον τη διαδικασία. Η αγορά είναι ασταθής και οι πλανήτες δεν ευνοούν τις περιουσιακές σας ανακατατάξεις.
Μην πιστεύετε διαδόσεις τρίτων, τις περισσότερες φορές είναι εσφαλμένες. Ο κόσμος που σας ζηλεύει είναι πολύ περισσότερος από αυτόν που πραγματικά σας σχολιάζει. Αφοσιωθείτε στους στόχους σας και θα έρθει και η ερωτική άνθηση.
Δίδυμος
Η μέρα ευνοεί όσους από εσάς βρίσκεστε σε σχέση. Ένα κύμα στοργής και ρομαντισμού θα πλημμυρίσει τον κόσμο σας και για λίγο θα μείνετε χαμένοι στην ροζ δίνη του έρωτα. Όσοι είστε μόνοι, σκεφτείτε κατά πόσο θέλετε πραγματικά να βρείτε κάποιον ή απλά σας αρέσει να κλαψουρίζετε στους φίλους σας.
Βελτίωση των οικονομικών, η οποία όμως συνοδεύεται από υπερωρίες και έξτρα κούραση στη δουλειά.
Καρκίνος
Σκέφτεστε να αλλάξετε καριέρα; Να εμπλουτίσετε κάπως το βιογραφικό σας; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Ο Κρόνος συμπαρίσταται στις μεγάλες αποφάσεις και το μέλλον σας δεν μπορεί να περιμένει πολύ ακόμα για να γίνει παρόν.
Καμιά φορά, δυο κουβέντες παραπάνω είναιαρκετές για να χαλάσουν ένα ωραίο φιλικό κλίμα. Περιορίστε τις εκρήξεις σας και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια πιο δημιουργική ασχολία.
Λέων
Οι μέρες περνούν και περιμένετε ένα σημάδι για να κυνηγήσετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Το σημάδι δεν έρχεται και δεν λέτε να καταλάβετε πως αυτό ακριβώς είναι το σημάδι σας! Μην περιμένετε την ευλογία των άλλων, λάβετε δράση άμεσα, ακόμα κι αν δεν σας βγει σε καλό.
Δώστε σημασία στους αγνώστους που προσπαθούν να κεντρίσουν την προσοχή σας- ίσως εκπλαγείτε από τη χρησιμότητά τους.
Παρθένος
Αν ψάχνετε για δουλειά αυτή την περίοδο, η σημερινή είναι η μέρα που θα κάνετε τη σημαντικότερη επαφή σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να εντυπωσιάσετε και χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας στο έπακρο.
Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε ένα τέλμα, γι’ αυτό πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να αφήσετε τις εξελίξεις να σας προλάβουν. Επικοινωνιακή σύγχυση στο οικογενειακό περιβάλλον εξαιτίας του ανάδρομου Άρη.
Ζυγός
Ο χώρος των σχέσεων, είτε αυτές είναι ερωτικές είτε ευρύτερα κοινωνικές είναι ορθάνοιχτος για να τον διαμορφώσετε και να τον οριοθετήσετε όπως επιθυμείτε. Αυτό το προνόμιο είναι παράλληλα δώρο και κατάρα. Υπάρχει κίνδυνος να απομακρύνετε χωρίς λόγο πολύ σημαντικά άτομα, γι ‘αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις σας.
Μην αφήσετε συγγενείς να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας. Διαθέστε με φειδώ ό,τι αγωνιστήκατε να αποκτήσετε.
Σκορπιός
Η Αφροδίτη με τη βοήθεια του Δία δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για να καρποφορήσουν τα ερωτικά σας ζητήματα. Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κρατάτε καβάτζες για παν ενδεχόμενο, αλλά προτιμότερη είναι η ευθύτητα και η ειλικρίνεια απέναντι σε όποιον εκδηλώνει θαρραλέα το ενδιαφέρον  του.
Το φυσικό περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα- αφήστε το να σας οδηγήσει στην ψυχική γαλήνη έτσι όπως μόνο αυτό μπορεί.
Τοξότης
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συμβουλεύεστε έναν ειδικό, όταν σας απασχολεί κάποιο εξειδικευμένο θέμα. Σταματήστε να παιδεύεστε όταν είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε μόνοι την απορία σας. Θα δείτε πως η ψυχολογία σας θα αναπτερωθεί κατευθείαν όταν εμπιστευτείτε το πρόβλημα στο σωστό πρόσωπο.
Η νυχτερινή ταλαιπωρία σας τελειώνει σήμερα. Επιτέλους θα κοιμηθείτε σαν άνθρωποι, χωρίς απότομες αφυπνίσεις και καούρες.
Αιγόκερως
Αποδεχτείτε το γεγονός πως δεν μπορεί κάθε μέρα να είναι ενθουσιώδης και συναρπαστική. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αξίζει να τη ζείτε. Καμιά φορά είναι καλύτερο να χαίρεστε την ανία σας. Ετοιμαστείτε όμως για μια μεγάλη έκπληξη τις επόμενες μέρες.
Σε στασιμότητα τα οικονομικά σας, ενώ στο μυαλό σας γεννιούνται αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσο σας συμφέρει να διατηρήσετε μια σχέση που έχει χάσει τον παλιό της εαυτό. Μην φοβηθείτε να το συζητήσετε και με τον άμεσα εμπλεκόμενο.
Υδροχόος
Δείξτε γενναιότητα απέναντι στις προκλήσεις που παρουσιάζονται μπροστά σας. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να εμπλακείτε σε κάθε δυνατό καυγά, απλώς δεν πρέπει και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις που είναι απαραίτητες για την επίλυση κομβικών διαφωνιών.
Αφήστε τον/τη σύντροφο έξω από τα προβλήματά σας στη δουλειά. Ανόμοιες καταστάσεις δεν πρέπει να συγχέονται γιατί τελικά γεννάνε ακόμα περισσότερα προβλήματα.
Ιχθύες
Αναθερμάνετε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Πάει πολύς καιρός από τότε που μπορούσατε να πείτε πως η παρέα σας ήταν δυνατή και αδιάσπαστη και γι’ αυτό εν μέρει ευθύνεστε κι εσείς.
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε βραδινές εξόδους και γνωριμίες. Στερείτε πολλά από την ερωτική σας ζωή μένοντας μονίμως στην απ’ έξω. Η ενεργός δράση είναι απαραίτητη για να δικτυωθείτε και αν επιστρέψετε σ’ αυτή θα ευνοηθείτε πολύ και ψυχολογικά.
Πηγή: LIFO.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!