Ζώδια Παρασκευής

Tι λένε τα άστρα;


Tι λένε τα άστρα;

Tι λένε τα άστρα;

Tι λένε τα άστρα;

Κριός
Ημέρα ευνοϊκή για τα οικονομικά σας. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε λεφτά στο δρόμο, αν λάβετε απρόσμενα φιλοδωρήματα ή χαρτζιλίκι από κάποια θειά. Η κατάσταση αυτή θα ευνοήσει την ψυχολογία σας, κάνοντάς σας να αποβάλετε μερικές φοβίες που το τελευταίο διάστημα σας είχαν κατακλύσει.
Σταματήστε να τσιμπολογάτε, σας το είπε και η μαμά και δεν την ακούτε!
Ταύρος
Αν μπορείτε να αποφύγετε κάποιο ταξίδι σήμερα, καλύτερα να το κάνετε. Αν χρειαστεί αλλάξτε ημερομηνία. Ας μη γελιόμαστε, δεν ταξιδεύετε business class στην air france, στα γκισέ των Κτελ Λιοσίων θα απευθυνθείτε. Πάρτε κανένα τηλέφωνο τη σχέση σας, τελευταία δίνετε περισσότερη σημασία στους φίλους.
Ο ανάδρομος Ερμής δυσχεραίνει τα οικονομικά αλλά υπάρχουν σημαντικές προοπτικές ανάκαμψης.
Δίδυμος
Σήμερα επιβάλλεται να είστε λίγο πιο προληπτικοί απ’ ό, τι συνήθως. Αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να περνάτε κάτω από σκάλες αλλά πως ο κίνδυνος ακρωτηριασμού είναι εντονότερος αν κάνετε κόλπα με χασαπομάχαιρα.
Μην κωλύεστε τόσο όταν σας ζητάνε τον αριθμό σας, αφήστε τα γυμνάσια για όταν θα δέσετε τον γάιδαρό σας. Χαμογελάστε περισσότερο, σας πάει.
Καρκίνος
Μην παίρνετε τους ανθρώπους γύρω σας ως δεδομένους. Μπορεί να μένουν δίπλα σας αμετακίνητοι για χρόνια, αλλά ποτέ δεν ξέρετε αν το ποτήρι κοντεύει να ξεχειλίσει για αυτούς.
Αποφύγετε τα ρίσκα σήμερα, ο ανάδρομος Άρης σας την έχει στημένη. Ακολουθώντας την ασφαλή οδό, μπορεί να βαρεθείτε λίγο, αλλά τουλάχιστον δεν θα απειλήσετε τα κεκτημένα σας.
Λέων
Η θέση της σελήνης ενισχύει την κοινωνικότητά σας και σας προκαλεί να βγείτε στον έξω κόσμο για γνωριμίες και διασκέδαση. Μην αρχίσετε τα υπερβολικά κεράσματα και τις θεαματικές δαπάνες, κρατήστε ένα δίχτυ ασφαλείας γενικότερα.
Κρατήστε μικρό καλάθι στα ερωτικά σας, είναι πιθανότερο το ενδεχόμενο ενός one night stand παρά μιας σοβαρής γνωριμίας σήμερα. Τα πάντα όμως έχουν την δική τους αξία.
Παρθένος
Χρησιμοποιήστε τη λογική σας σήμερα, αρκετά δώσατε στις συναισθηματικές παρορμήσεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι πρωινές είναι και οι δημιουργικότερες ώρες, γι ‘αυτό αξιοποιήστε τες εξαντλώντας τη φαιά ουσία σας σε ουσιώδη ζητήματα. Αν η κολλητή σας έχει όρεξη για γκομενοκουβέντα, απλώς μη σηκώσετε το τηλέφωνο.
Το βράδυ ίσως σας ζητηθεί να πάρετε μια μεγάλη απόφαση για κάποιον άλλο. Μην απαντήσετε ελαφρά τη καρδία.
Ζυγός
Η σελήνη στους Διδύμους σας χαρίζει αισιοδοξία, το συστατικό που ουσιαστικά έλειπε από τη δύσκολη καθημερινότητά σας. Μην στεναχωριέστε για τα σχέδια που δείχνουν να μην πραγματοποιούνται, ίσως το μόνο που μένει για να τελεσφορήσουν είναι να τα αφήσετε λίγο στη μοίρα τους.
Θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο από τα παλιά που θα σας δώσει ανεκτίμητες πληροφορίες, που καιρό αναζητούσατε.
Σκορπιός
Θα μπει στη ζωή σας μια ψηλή και όμορφη παρουσία απροσδιορίστου γένους. Η σεξουαλική ή πνευματική έλξη πολύ συχνά λαμβάνει ασυνήθιστες μορφές- προετοιμαστείτε λοιπόν για το ενδεχόμενο πρωτόγνωρων εμπειριών.
Τα επαγγελματικά σας αποδίδουν πολύ καλά, αλλά τα έξοδα παραείναι πολλά. Σκεφτείτε μήπως πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από τους γονείς σας, ειδικά αν έχετε παιδιά.
Τοξότης
Η μέρα σας επιφυλάσσει μερική δυσφορία. Πόνοι στις κλειδώσεις, ζαλάδες και συνάχι είναι κάποιες από τις συνέπειες του ερχομού της άνοιξης. Αποδεχτείτε τις χαρωπά γιατί θα κρατήσουν λίγο ( σε αντίθεση με την άνοιξη).
Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας με έναν πολύ κλασικό τρόπο. Όχι κλασικό για τα δικά σας δεδομένα (γνωριμία που αποδεικνύεται φιάσκο) αλλά για τα δεδομένα ενός παραμυθιού. Ετοιμαστείτε για κάτι πολύ καλό.
Αιγόκερως
Σταματήστε να φοβάστε την απόλυση, όταν κανείς δεν σας κάνει σχετική νύξη. Συνεχίστε τη δουλειά σας απρόσκοπτα και όλα θα αντιμετωπιστούν όταν έρθει η ώρα τους. Μην αποξενώνεστε από τον/ τη σύντροφο- κάντε του μια έκπληξη, ακόμα κι αν η σημερινή δεν είναι η μέρα που συναντιέστε συνήθως.
Πολλή προσοχή στα κατοικίδιά σας (ειδικά στις γάτες), κρατήστε τα στο σπίτι και μη διακινδυνεύσετε να τα χάσετε στον δρόμο.
Υδροχόος
Κάποιος προσπαθεί να σας παρασύρει σε μια δουλειά που δεν σας αφορά καθόλου. Δεν είναι κακό να τον βοηθήσετε, αλλά να θυμάστε πως ίσως εμπλακείτε χωρίς λόγο σε επίφοβες καταστάσεις.
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο επιδρά θετικά στα ερωτικά σας. Σταματήστε να ελπίζετε για το ακατόρθωτο (αν σας ήθελε θα είχε ανταποκριθεί πριν ένα χρόνο) και επενδύστε κυρίως σε νέα πρόσωπα.
Ιχθύες
Νιώθετε ανολοκλήρωτοι και γι’ αυτό μάλλον φταίει η αδυναμία σας να αφοσιωθείτε σε κάτι μέχρι το τέλος του. Ό, τι κι αν είναι αυτό, ερωτική σχέση ή επαγγελματικό πρότζεκτ, βάλτε τα δυνατά σας και φτάστε το μέχρι τέλους.
Προσοχή στις σχέσεις σας με τους Αιγόκερους, υπάρχει σήμερα σημαντική πιθανότητα να έρθετε σε ρήξη. Αντιμετωπίστε τους συγκαταβατικά και μη δώσετε συνέχεια σε κόντρες και προκλήσεις.
Πηγή: Lifo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!