Βύρωνας: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της συμμορίας ναρκωτικών που έστειλε στο νοσοκομείο την 16χρονη- ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη δράση των νεαρών μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών που εξάρθρωσε η αστυνομία. Πρόκειται για έξι άτομα που είχαν φιλικές σχέσεις με τη 16χρονη που μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο έπειτα από χρήση ουσιών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η συνεννόηση για το είδος των ναρκωτικών και τα παζάρια για την τιμή γίνονταν κυρίως μέσω εφαρμογών:

Μέλος συμμορίας: «Μου είπε ο δικός μου για δυο γραμμάρια τελικά κοκορέτσι (ναρκωτικό) για αύριο».

Αγοραστής: «οκ είναι 180 αύριο μόλις ξυπνήσω να σου στείλω για να μου φέρεις τα λεκ ή και τώρα αν θες, 90 το γραμμάριο. Δεν μπορείς να μου το αφήσεις 80 το γραμμάριο; Όπως και την προηγούμενη φορά;»

Μέλος συμμορίας: «Μπρο την άλλη φορά είχε πάρει πιο πολύ, την τιμή δεν την βάζω εγώ».

Σε αρκετές περιπτώσεις έστελναν φωτογραφίες για το είδος των ναρκωτικών που θα διέθεταν ώστε να διαλέξει ο πελάτης. Είχαν διάφορα είδη κάνναβης, χάπια, έκσταση και ηρεμιστικά. Τέτοιες ουσίες πήρε η 16χρονη φίλη τους και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταύρος».

Σε άλλο διάλογο, μέλος της συμμορίας και αγοραστής λένε:

Μέλος συμμορίας: «Μπρο έχω md (ψυχοτρόπες ουσία) 35 ευρώ το γρ. ak47 μαύρο και lemon (είδος κάνναβης). Και έχει και Skank (είδος κάνναβης) χρυσάφι, με αυτό τα παθαίνεις όλα στα 50 γρ με 7,5».

Αγοραστής: «Όταν έρθει το lemon πες μου τιμή και πες μου άμα είναι και καλό το lemon».

Μέλος συμμορίας: «Για πόσο το lemon;».

Αγοραστής: «10 και 20».

Μέλος συμμορίας: «10. Στα πενήντα πέφτει λίγο».

Αγοραστής: «Πρέπει να δοκιμάσω άμα είναι τόσο πριν πάρω για ποσότητα όμως. Άμα έχεις δώσε μου 1-2 γρ. να δοκιμάσω το lemon για να σου πω».

Μέλος συμμορίας: «Σωστά καλά λες».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι άτομα. Ανάμεσα τους μια 17χρονη και δυο 18χρονους. Είχαν προβλέψει να κρύβουν τα ναρκωτικά σε ένα παλιό κτίριο στη Γλυφάδα. Οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις ενώ η 16χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!