«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη – Προγραμματίστηκε ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος


Mετά από 3 δεκαετίες στην ελληνική τηλεόραση, έχοντας περάσει από όλες σχεδόν τις ζώνες, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να υπερηφανεύεται ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν επηρεάζουν τη θέση της σε κάποιο κανάλι καθώς η εμπορική της αξία είναι τεράστια, ανεξάρτητα από τι θα γράφουν οι τηλεθεάσεις της Nielsen. Αυτό ακριβώς την τοποθετεί σε θέση ισχύος σε κάθε διαπραγμάτευση νέου συμβολαίου με τα κανάλια.

Eξάλλου η απόφασή της για το αν θα ανανεώσει με το Mega ή θα υπογράψει σε άλλο κανάλι, αλλά ακόμα και ποια θα είναι η ζώνη προβολής της επόμενης εκπομπής της, δημιουργεί ένα ντόμινο εξελίξεων στο μεγάλο κανάλι αλλά και σε άλλους σταθμούς, αφού το μέλλον της Δανάης Μπάρκα, μέχρι και της Φαίης Σκορδά εξαρτάται από την απόφαση της ωραίας Ελένης.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για ένα επαγγελματικό ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ με σκοπό να συζητηθεί ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το ραντεβού ορίστηκε ύστερα από την πρωτοβουλία του στελέχους του καναλιού, θηλυκού γένους.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!