Βασίλης Καρράς: «Μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο, ήξερε ότι θα φύγει» – Συγκλονίζει ο πρόεδρος του Κοκκινοχωρίου


Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας θα ταφεί σήμερα (27/12) ο «άρχοντας της πίστας» Βασίλης Καρράς, ο οποίος πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 70 ετών. Ο πρόεδρος της κοινότητας μιλώντας για τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, ανέφερε πως ο ίδιος ήξερε ότι θα «φύγει», και του είπε να ετοιμάσει το νεκροταφείο.

Ο κ. Χρήστος Διαμαντίδης μιλώντας στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τον Βασίλη Καρρά, επεσήμανε πως πρόκειται για μία δύσκολη μέρα για το χωριό. «Μας λείπει ένας συγχωριανός μας που έδωσε τα πάντα για το χωριό, δούλευε πολύ σκληρά για να κάνει το χωριό μας πιο όμορφο από ό,τι ήταν, και καθημερινά είχε να προσφέρει ερχόμενος από Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν πάντα για τον κόσμο. Ποτέ δεν ήθελε να ξέρει κανείς ότι προσέφερε, όποιος είχε πρόβλημα ή υγείας ή να σπουδάσει ή ό,τι άλλο, ήταν παρών.Υπηρχαν δυο τρεις από εμάς και πάντα ήμασταν μπροστά για να του το αναφέρουμε».

«Ήξερε ότι θα “φύγει”»

«Με είχε πάρει τηλέφωνο πρόσφατα. Είναι κάτι που το θυμάμαι και το “βλέπω μπροστά μου”. “Θέλω μικρέ να ετοιμάσεις τα νεκροταφεία, από την εκκλησία μέχρι τα νεκροταφεία να είναι όσο καλύτερα μπορεί να είναι”, και αυτό έχουμε κάνει και μου είπε “σας αγαπώ όλους πολύ”. Ήξερε ότι θα φύγει. Είχε σχέδια για το τι θα φτιάξουμε στο χωριό όταν τον είδα πριν από 20 μέρες. Έχει κάνει πολλά πεζοδρόμια με φωτισμό, δεντροφύτευση, μια πναέμορφη πλατεία, δρόμους αγροτικούς και άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να τα αναφέρω. Αν δεν ήταν ο Βασίλης μας δεν θα ήξερε κανείς το χωριό μας. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο για εκείνον όπως το ζήτησε. Πιστεύω θα “βουλιάξει” το χωριό μας σήμερα», συμπλήρωσε ο κ. Διαμαντίδης.

«Τον γνώρισα το 1977 που ήρθε με τη γυναίκα του. Θυμάμαι ένα παλικάρι πάμπτωχο. Πήγαινα από το χωριό μου στη Δράμα με το τρακτέρ για να ακούσω Βασίλη Καρρά. Ήθελε να κάνει κάποια πράγματα να κάνει που δεν μπορώ να τα αναφέρω. Η γυναίκα του Χριστίνα είναι πολύ καλός άνθρωπος, μας αγάπησε πολύ. Μου είχε πει ότι τα Χριστούγεννα θα είναι στο χωριό, πίστευε ότι θα γίνει καλά και θα το νικήσει».

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!