Τζέιμς Καφετζής για Άρη Σοϊλέδη: «Η τελευταία εικόνα που έχω είναι ότι δεν τον θέλει και τόσο η παραγωγή για το Survivor»


Στην κάμερα του ΟΡΕΝ και τη ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής. Λίγο πριν αναχωρήσει για ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Τόκιο, ο πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του reality επιβίωσης αυτή την Κυριακή, τις συζητήσεις που είχε κάνει ο ίδιος και την εικόνα για τους φετινούς συμμετέχοντες.

«Ήταν να είμαι στο Survivor αλλά κάτι προέκυψε τελευταία στιγμή. Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν έχω ιδέα. Τα είχαμε βρει παντού με την παραγωγή αλλά την πατήσαμε τελευταία στιγμή, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν φταίω ούτε εγώ ούτε αυτοί. Είχα γυρίσει και το τρέιλερ κανονικά αλλά ήταν αχρείαστο τελικά», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Ποτέ δεν είχαμε βρεθεί με τον Αλέξη Παππά από κοντά. Είχαμε ξεκατινιαστεί μια φορά στο πάνελ της Καινούργιου, είχα βγει τηλεφωνικά εγώ. Με πήρε τηλέφωνο, επειδή στενοχωρήθηκε που δεν μπήκα, και μου λέει: είχα σκεφτεί πώς θα μπορούσαμε να το παίξουμε κιόλας για να κάνει εντύπωση στον κόσμο. Γενικά είναι ένας έξυπνος άνθρωπος», απαντά σε σχετική ερώτηση για τον πρώην συμπαίκτη του.

«Μίλησα τηλεφωνικά με κάποιους από τους νέους παίκτες. Χρειάζεται να έχεις στρατηγική στο Survivor για να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Όταν ήμουν εγώ μέσα, η λέξη στρατηγική θεωρούταν έγκλημα και τώρα θεωρείται απαραίτητη», σχολιάζει ο Τζέιμς Καφετζής αμέσως μετά.

«Η τελευταία εικόνα που έχω εγώ από την παραγωγή είναι ότι δεν τον θέλουν και τόσο τον Άρη Σοϊλέδη. Δεν γνωρίζω και γιατί. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει εκεί πέρα», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Τζέιμς Καφετζής.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!