
Τροχαίο στη Λ. Ποσειδώνος: Νεκρός ο ένας εκ των 4 τραυματιών
Νεκρός είναι ο ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Σαράφη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλη Γιαννάκο, το ένα από τα παιδιά που τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονταν στο Ασκληπιείο Βούλας κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης. Όπως ακόμη δήλωσε, το αδελφάκι του συνεχίζει να νοσηλεύεται.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Τροχαία, όχημα που κατευθυνόταν προς τη Γλυφάδα εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση, με τον έναν από αυτούς τελικώς να χάνει τη ζωή του.
Η Τροχαία Αθηνών έχει αναλάβει τη διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος και διενεργεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Mega: