Το σαλόνι ομορφιάς Σπύρος Τσουκάνης ανεβάζει την ψυχολογία των γυναικών με 30% έκπτωση


O κομμωτής των επωνύμων Σπύρος Τσουκάνης και η ομάδα του σας κάνουν μοναδικές τιμές και ανεβάζουν την ψυχολογία σας στα ύψη φτιάχνοντας τα μαλλιά σας με υπέροχες εργασίες που θα βρείτε μόνο στο Σαλόνι ομορφιάς Σπύρος Τσουκάνης.

Αγαπημένοι μας φίλοι, η δύσκολη εποχή που διανύουμε συνδέεται με τον Κορονοϊό (COVID-19) που ήρθε «απρόσκλητος» και άλλαξε τη ζωή μας, ταράζοντας την καθημερινότητά μας.


Είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη συγκυρία που προσπαθεί να μας βγάλει από το πρόγραμμα μας. Ωστόσο, του λέμε «όχι» και θα συνεχίσουμε με γενναιότητα, απτόητοι τη ζωή και την αποστολή μας.

Σε αυτόν τον αγώνα λοιπόν είμαστε εδώ, όλη η δημιουργική ομάδα από το σαλόνι ομορφιάς Spyros Tsoukanis Everything About Hair με τις νέες τεχνικές 2021, που τόσο αγαπάμε και αγαπάτε, exclusive color balayage θεραπεία lazer και hairextensions.


Συναισθανόμενοι συγχρόνως τις συγκυρίες και θέλοντας να σταθούμε δίπλα σε κάθε φίλη και φίλο μας, σας τις προσφέρουμε με προνομιακές τιμές -30%. Έτσι, στεκόμαστε ξανά δίπλα σας, για να σας ανεβάσουμε την ψυχολογία, το ηθικό σας και το χαμόγελο σας, ως ένα μικρό δείγμα της αλληλεγγύης μας σε καθένα από εσας!!!

Ο Σπύρος Τσουκάνης, γεννημένος το 1984, είναι Professional Hairstylist, με επαγγελματικές σπουδές κομμωτικής στο MISEL Group στην Ελλάδα και μετεκπαίδευση στη Γερμανία σε μια από τις καλύτερες σχολές της Ευρώπης, τη Wella Studio Berlin. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2000 και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία μέσα από την πρακτική του σε σαλόνια ομορφιάς του εξωτερικού και της Ελλάδας, αλλά και με την διαρκή ενημέρωσή του με την συμμετοχή του στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και σεμινάρια κομμωτικής, με αποτέλεσμα να ασχολείται πλέον ο ίδιος με την μετεκπαίδευση κομμωτών από το 2015.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο σαλόνι ομορφιάς του «Spyros Tsoukanis Everything About Hair» είναι αποτέλεσμα μιας πολυετούς εμπειρίας σε ό,τι αφορά τις σύγχρονες τάσεις της μόδας σε Ευρώπη και Η.Π.Α. αλλά και στις νέες τεχνικές και τεχνολογία στην περιποίηση των μαλλιών. H διαρκής εκπαίδευση και ενημέρωση του Σπύρου και την ομάδας των συνεργατών του, και η προσωπική φροντίδα που αφιερώνει στην πελατεία του είναι τα στοιχεία που του χάρισαν την επιτυχία και κάνουν την πελατεία του να αισθάνεται μοναδική.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!