Το προξενιό της Ιουλίας – τι θα δείτε απόψε,Πέμπτη 2 Οκτωβρίου….


Σήμερα στις 22:40 στον ALPHA στο “Προξενιό της Ιουλίας”, τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ραζίνη, κάνουν την Στάσα να πάρει μια θανάσιμη απόφαση.

Μάταια η Ιουλία προσπαθεί να την ανακόψει και μόνο η παρέμβαση Στασινόπουλου, φαίνεται να μπορεί να λογικέψει την Στάσα.

Η κατάσταση αυτή, οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση την Ιουλία, που βουλιάζοντας στα αδιέξοδά της, βιώνει τους δικούς της εφιάλτες, την ίδια στιγμή που στο αρχοντικό Ραζίνη, ο Χρήστος ζητά μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαϊδη, αυτό που του υποσχέθηκαν: να έρθει επιτέλους η Ιουλία στο σπίτι τους.

Την ίδια ώρα, η Κατερίνη με την Φιλιώ, συνειδητοποιούν πως η αντιπαράθεση Στράτου και Στασινόπουλου που κορυφώνεται, καθιστούν απαγορευτική την πιθανότητα ενός συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες.

Και ενώ η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται, προς μεγάλη απογοήτευση του Ατζαλίνα, να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο που μένει για να γυρίσει στην Αθήνα και η Κυριακούλα ετοιμάζει στο σπίτι της οικογενειακό τραπέζι, η Ιουλία, αποφασίζει να βάλει οριστικό τέλος σε ό,τι έχει απομείνει μέσα της να την συνδέει με τον Γρηγόρη.

Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!