Το προξενιό της Ιουλίας- Ο Γρηγόρης ανακαλύπτει την κρυψώνα της Ιουλίας!


Στον ALPHA, έρχεται «Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε, Τρίτη 11 Ιουνίου στις 22:40 με νέο επεισόδιο:

Μετά την μοιραία βραδιά της μεγάλης αναστάτωσης στο αρχοντικό, η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης και ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου όλα να γυρίσουν στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν.

Ανάμεσα στα θύματά του θα είναι και η Στάσα, που κινδυνεύει στα χέρια του προκειμένου να αποκαλύψει που βρίσκεται η κόρη της.

Ο Δήμου, καταλαβαίνοντας πως έχει μπλέξει άσχημα με τον Προβιό, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρεθεί μια λύση, την ίδια στιγμή που η Κατερίνη απολαμβάνει τις προετοιμασίες για την επικείμενη μετακόμισή της στην Αθήνα, τις οποίες και μοιράζεται με τον Κρίστοφερ Μακρή.

Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη του παρελθόντος του Χρήστου και του Επιφάνειου, φέρνει στο φως και νέες αποκαλύψεις, ενώ μια απροσδόκητη επίσκεψη στο κρησφύγετό τους, θα δημιουργήσει μια πολύ φορτισμένη ατμόσφαιρα για την Ιουλία.

Στο μεταξύ, ο Ζαφείρης στην προσπάθειά του να δώσει ένα μάθημα στον Σωτηράκη, πυροδοτεί άθελά του ένα μοιραίο γεγονός, που κανείς δεν έχει προβλέψει…  

 Ο Γιωργίκης απειλεί τη Στάσα να του πει πού κρύβεται η Ιουλία:

Η Ιουλία ζητά από το Γρηγόρη να μην τη μαρτυρήσει:

Ο Γιωργίκης νιώθει προδομένος και μόνος:

 Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!