Το “όχι” της Χριστίνας Λαμπίρη στο OPEN


Πολύ κοντά στην επιστροφή της στην τηλεόραση βρίσκεται -και πάλι- η Χριστίνα Λαμπίρη, μετά την τελευταία της προσπάθεια που δεν ευοδώθηκε στο Μακεδονία TV. Ποια δελεαστική τηλεοπτική πρόταση έγινε στη Χριστίνα Λαμπίρη και τι απάντησε εκείνη; Θα την δούμε τελικά να επιστρέφει ή όχι;

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες το OPEN πρότεινε στην Χριστίνα Λαμπίρη να αναλάβει την πλήρη επιμέλεια (άλλη πηγή αναφέρει και την αρχισυνταξία) της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, που φιλοδοξεί να βγει επιτέλους στον αέρα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Μιλάμε δηλαδή για ένα πολύ σημαντικό ρόλο, πίσω όμως από τις κάμερες, που θα σηματοδοτούσε την τηλεοπτική της επιστροφή. Η δε πρόταση ήταν άκρως δελεαστική όπως μαθαίνω.

Η Χριστίνα Λαμπίρη σκέφτηκε την πρόταση αυτή, έβαλε κάτω και «μέτρησε» τα συν και τα πλην, και ενώ την θεώρησε άκρως τιμητική και δελεαστική όπως προείπα, αποφάσισε τελικά για προσωπικούς και μόνο λόγους, αλλά και λόγω της ανάμειξη της στο δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, να μην την αποδεχθεί και αρνήθηκε.Έτσι, το OPEN βρίσκεται εκ νέου σε διαδικασία ανεύρεσης του προσώπου αυτού, με τον χρόνο να μέτρα πλέον αντίστροφα.

Πηγή: youfly.com – Αλέξανδρος Κατσαρίδης

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!