Θεσσαλονίκη: Στιγμές τρόμου για ιδιοκτήτρια βενζινάδικου που έπεσε θύμα ληστείας – «Μόλις είδα το όπλο πάγωσα»


Στιγμές τρόμου έζησε μία ιδιοκτήτρια πρατηρίου καυσίμων στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης, όταν ληστές την απείλησαν με όπλο και της άρπαξαν τον σταυρό που φορούσε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο του Mega τα άτομα κατέβηκαν από το αυτοκίνητο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, απείλησαν με όπλο την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου και επειδή δεν είχε χρήματα της άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό.

Οι δράστες στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, παραλίγο να πατήσουν τη γυναίκα με το όχημα.

«Χθες το πρωί μόλις ανοίξαμε το μαγαζί, πλησιάζει τις αντλίες ένα αυτοκίνητο, πηγαίνω να το εξυπηρετήσω και βλέπω μέσα τρία άτομα με μάσκες χειρουργικές και καλυμμένα τα κεφάλια τους με κουκούλες. Ο ένας κρατούσε και όπλο στα χέρια του. Πάγωσα, είπα “δεν μπορώ να κάνω τίποτα”» ανέφερε αρχικά η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή “Live News”.

Και πρόσθεσε: «Μου είπαν “τα λεφτά, τα λεφτά”. Απάντησα “λεφτά δεν έχω μόλις άνοιξα”. Τότε μου έβαλε το χέρι στο λαιμό και μου τράβηξε την αλυσίδα. Έφυγε και πήγε στο αυτοκίνητο. Επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος μόνο με τον σταυρό, ξαναέβγαλε το όπλο έξω από το αυτοκίνητο και φώναζε “θέλουμε τα λεφτά”. Είπα δεν έχω λεφτά».

Τέλος, οι τρεις ανήλικοι δράστες 15 και 16 ετών συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!