Τανιμανίδης: Τα μυστικά ραντεβού και η ενόχληση με τον ΑΝΤ1


To World Party επ’ ώμου έχει πάρει τελευταία ο Σάκης Τανιμανίδης και κάνει ραντεβού με κανάλια σε μια προσπάθεια να ξαναδεί την ταξιδιωτική εκπομπή μέσα από την οποία έγινε γνωστός να επιστρέφει στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Dragon’s Den έχει ξεκινήσει ραντεβού ο ίδιος με διάφορα κανάλια καθώς δεν έχει κρύψει την επιθυμία του η εν λόγω ταξιδιωτική εκπομπή να ξανά πάρει σάρκα και οστά στην τηλεόραση και μάλιστα με το δίδυμο Τανιμανίδης – Μαυρίδης αφού οι σχέσεις τους πλέον έχουν αποκατασταθεί. Ηδη ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ξεκινήσει τα ραντεβού κάνοντας ένα με τον ALPHA και ένα με το MEGA, αλλά ακόμα όλα είναι ρευστά καθώς όλοι είναι σε στάση αναμονής για το β΄μισό της σεζόν.

Οσο για τον ΑΝΤ1, που αυτή την περίοδο είναι και το κανάλι στο οποίο ο Τανιμανίδης ανήκει τυπικά λόγω του Dragon’s Den το οποίο έχει μάλιστα γυριστεί και μονταριστεί και θα βγει κάποια στιγμή στο δεύτερο μέρος, η αλήθεια είναι ότι ο παρουσιαστής είναι ιδιαιτέρως εκνευρισμένος με μια σειρά από χειρισμούς που έχουν γίνει όσον αφορά στον προγραμματισμό. Κι αυτό γιατί άλλα του είχαν υποσχεθεί για το ριάλιτι επιχειρηματικότητας και άλλα βλέπει να γίνεται. Αλλωστε, δεν υπάρχει καμία δέσμευση στο συμβόλαιό του και ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγάλει στο World Party σε όποιο κανάλι ο ίδιος επιθυμεί αρκεί να έχει την όρεξη να ξανά αρχίσει ο ίδιος τα ταξίδια και φυσικά να υπάρχει κανάλι που να συμφωνήσει να πάρει την εκπομπή του.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!