Τα αξεσουάρ της βροχής από το ”Purple crystal”

Ένα ζευγάρι γαλότσες σε έντονο χρώμα μπορεί να ‘’φωτίσει’’ το total black look σας και να του δώσετε χαλαρή funky διάθεση.


Οι βροχερές μέρες επέστρεψαν κι εσείς δεν έχετε παρά να διατηρήσετε στυλάτες τις εμφανίσεις παραμένοντας όμως στεγνές. Γι αυτό επιλέξτε τα σωστά αξεσουάρ που θα σας προστατέψουν από τη βροχή και θα σας χαρίσουν συγχρόνως κομψές εμφανίσεις. ‘’Εκμεταλλευτείτε’’ τη βροχή για να φορέσετε τις αγαπημένες σας γαλότσες που είτε θα συνοδεύσουν το girly φόρεμα σας είτε το skinny παντελόνι σας.

Ένα ζευγάρι γαλότσες σε έντονο χρώμα μπορεί να ‘’φωτίσει’’ το total black look σας και να του δώσετε χαλαρή funky διάθεση.

2

Η εποχή έχει γίνει έτσι που όλες μας προσπαθούμε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους ώστε και στιλάτες να είμαστε και πολλά να μην ξοδεύουμε! Το πορτοφόλι δεν μας επιτρέπει σπατάλες. Η γυναικεία φύση όμως δεν διαπραγματεύεται την ανάγκη για στιλιστικά παιχνίδια και εμφανίσεις με ενδιαφέρον. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…. Τι κάνεις λοιπόν ώστε και χρήματα να μην ξοδέψεις και το κέφι σου να κάνεις;  Ψωνίζεις τέλεια πράγματα απο το purpla crystal … Το βρίσκεις στο facebook και κάνεις όλα τα αξεσουάρ δικά σου !!!

https://www.facebook.com/xara.nerantzaki?hc_location=timeline

3

Η εποχή έφτασε, ο καιρός κρύωσε, και πριν αρχίσουν οι μεγάλες βροχές προετοιμαζόμαστε με στιλ. Αποχωριζόμαστε τα σανδάλια και φοράμε τα κλειστά μας παπούτσια -γαλότσες ή biker boots.
Κι επειδή μια σωστή fashionista ξέρει πως να είναι ευρηματική δίνει στις γαλότσες της μια πινελιά ανανέωσης χρησιμοποιώντας απλά τη φαντασία και το κέφι της.

4ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!