Συναγερμός για την εξαφάνιση 27χρονου από το Μοναστηράκι


Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση του 27χρονου Μπαρτουομιέι Μπαρτουομιέι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 9 Νοεμβρίου από το Μοναστηράκι.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Στις 09 Νοεμβρίου 2023, εξαφανίστηκε από το Μοναστηράκι, ο Μπαρτουομιέι (ον) Μπούρμπλις (επ), 27 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 10 Νοεμβρίου για την εξαφάνιση του Μπαρτουομιέι (ον) Μπούρμπλις (επ) και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μπαρτουομιέι (ον) Μπούρμπλις (επ) έχει ύψος 1.72 μ., είναι εύσωμος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπουφάν , πράσινο παντελόνι και μπλε-γκρι παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην “Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!