Συμφωνία μαμούθ Γεωργίου – Mega από την ερχόμενη σεζόν


Σε συμφωνία μαμούθ για δυο ακόμη χρόνια φαίνεται πως προχωράει για ακόμη μια σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου με το Mega. Λίγο πριν το τέλος του συμβολαίου του και αφότου ο σεναριογράφος των επιτυχιών έχει κάνει ραντεβού και επαφές με όλα σχεδόν τα κανάλια για να αποφασίσει το τηλεοπτικό του μέλλον, τελικά το Mega όλα δείχνουν ότι και πάλι κερδίζει την παρτίδα και συνεπώς τον Κύπριο σκηνοθέτη και μάλιστα πολύ πριν τελειώσει η σεζόν θυμίζοντας την περιβόητη μεταγραφή του το 2020 όταν μεσούσης της σεζόν ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον Σκαι για το Mega ταράζοντας συθέμελα το τηλεοπτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτι ανάλογο πρόκειται να συμβεί και με τις λεπτομέρειες της εν λόγω συμφωνίας. Κι αυτό γιατί η συμφωνία μαμούθ προκύπτει από τη στιγμή που ο Ανδρεας Γεωργίου αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη ζώνη πραιμ ταιμ του Mega για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με δυο σειρές δικής του παραγωγής που θα προβάλλονται ταυτόχρονα back to back καλύπτοντας χρονικά το πρόγραμμα από τις 21.00 μέχρι και τις 00.01. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος προβάλλεται ο γ κύκλος της Γης της Ελιάς με την υπογραφή Γεωργιου Κούλλη και Δημητρίου και κατέχει την πραιμ μέχρι τις 23.00.

Η συμφωνία αυτή έχει μάλιστα ποικίλες προεκτάσεις καθώς έρχεται ουσιαστικά να προλάβει το τσουνάμι στην ελληνική μυθοπλασία ένεκα ΕΚΟΜΕ και επιχορηγήσεων που είτε θα καθυστερήσουν για τις ήδη υπάρχουσες παραγωγές είτε που δεν θα καταβληθούν τελικά για τις επερχόμενες καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου δραστηριοποιείται έτσι κι αλλιώς στην Κύπρο, ενώ παράλληλα αποτελεί μια σίγουρη λύση με ακόμα πιο σίγουρη επιτυχία για το εκάστοτε κανάλι που αντέχει παράλληλα στον χρόνο.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!