Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η αυτοαναφορικότητα και τα νούμερα τηλεθέασης


Στην κάμερα της εκπομπής Fay’s time μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/2 ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος σχολίασε την αλλαγή ώρας του Mega Καλημέρα, την αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Γίνεται μια πολύ μεγάλη κουβέντα τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση για την αυτοαναφορικότητα. Εγώ τάσσομαι υπέρ του κινήματος, πρέπει οι άνθρωποι της τηλεόρασης να σταματήσουν να είναι αυτοαναφορικοί και πρέπει όλοι μας να καταπιούμε το υπερεγώ.

Δεν είμαστε κάποιοι, πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις άλλων. Η τηλεόραση είναι αυτοαναφορικοί και όλοι οι παρουσιαστές είναι αυτοαναφορικοί τύπου με ένα πελώριο “υπερεγώ”. Όμως, κι εγώ προσπαθώ να σταματήσω να είμαι αυτοαναφορικός στην εκπομπή, μιλάω λιγότερο», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, τόνισε: «Προφανώς κι είναι πραγματικά τα νούμερα τηλεθέασης και το κοινό είναι κολλημένο. Οι άνθρωποι της αγοράς πρέπει να κουνηθούν από τις θέσεις τους. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός. Διανύουμε έναν μαραθώνιο, χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα πολύ ωραίο τυπάκι, θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να δουλεύω μαζί της. Αν έκανα δική μου εκπομπή θα έβαζα και ενημέρωση, θα έκανα αύξηση στον μισθό μου και θα συνεργαζόμουν με πολλούς από την εκπομπή σας», κατέληξε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μιλώντας στην εκπομπή Fay’s time.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!