Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα – Ζαρίφη: «Τον καταλαβαίνω, κατά καιρούς τον έχουν κατηγορήσει για άλλα»


Θέση στο ζήτημα που έθιξε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την Κατερίνα Ζαρίφη πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day, με αφορμή το επίμαχο σκετς στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» το μεσημέρι της Τρίτης 24/10 ανάμεσα στην οικοδέσποινα και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, θέλησε να σχολιάσει όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας το επόμενο πρωί στην εκπομπή του.

«Όταν κάνεις μία εκπομπή και νιώθεις ότι ο άλλος σου απευθύνει ένα σχόλιο με τέτοια ευθύτητα, νιώθεις την ανάγκη να απαντήσεις. Δεν το βρίσκω κακό. Κι εμείς είμαστε μία εκπομπή που μπορεί πάνω σε μία κουβέντα, με ένα θέμα του Λευτέρη Μητσόπουλου, να κάνουμε μία σάτιρα λίγο πιο πιπεράτη, στη λογική ότι βγαίνει γέλιο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ σε αυτό που είδα με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν γέλασα. Δεν με πειράζει, ούτε πουριτανή είμαι, ούτε συντηρητική αλλά δεν έβγαινε γέλιο από αυτό», παραδέχεται η παρουσιάστρια.

«Σε μία ζωντανή εκπομπή μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο υπονοούμενο αλλά να βγαίνει γέλιο. Σε αυτό ήταν σαν γραμμένος διάλογος. Όπως και να έχει, επειδή είναι μία νέα εκπομπή, πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι και να αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν μία μορφή και μία ροή», σημειώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέχεια

«Τον καταλαβαίνω τον Λιάγκα, γιατί κατά καιρούς τον έχουν διαπομπεύσει γι’ άλλα. Έχει δώσει αφορμές αλλά γύρισε συνειδητοποιημένος κι έχει μάθει από τα λάθη του», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!