ΣΚΑΪ: Το Survivor που έρχεται, οι ομάδες και ο μεγάλος πονοκέφαλος του καναλιού


Στην δοκιμασμένη και σίγουρη λύση του Survivor πρόκειται να υποκύψει ο ΣΚΑΪ για ακόμη μια σεζόν σε μια προσπάθεια να σώσει την παρτίδα στους πίνακες τηλεθέασης καθώς πλέον το κανάλι βρίσκεται μια θέση κάτω σε σχέση με πέρσι στα συνολικά τηλεμερίδια για το σύνολο της ημέρας και σχεδόν στις τελεταίες θέσεις όσον αφορά στη ζώνη πράιμ τάιμ και μάλιστα με πολλαπλάσια κόστος σε σχέση με τις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν.

Παρά τις αδιάφορες σχέσεις με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, ο Τούρκος παραγωγός είναι αυτός που όλα δείχνουν ότι θα δώσει τη λύση στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν με έναν ακόμα κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι συσκέψεις στην Ατζούν Μίντια αναφορικά με τα κάστιγκ και όλα δείχνουν ότι το πιθανότερο μοντέλο που θα ακολουθήσουν σε αυτόν τον κύκλο είναι του mix and match, δηλαδή o συνδυασμός all star και κανονικών παικτών celebrities ή μη. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν να βάλουν στη μια ομάδα παίκτες από παλαιότερους κύκλους είτε που δεν μπήκαν πέρσι είτε που μπήκαν για λίγο ή πάλι που αδικήθηκαν  και στην άλλη νέους παίκτες γνωστούς ή άγνωστους με κοινό σημείο αναφοράς την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Ωστόσο, ο μεγάλος πονοκέφαλος του προγράμματος παραμένουν οι “Πανθέοι”. Κι αυτό γιατί η σειρά παρά το ενδιαφέρον καστ και την ακριβή παραγωγή δεν κατάφερε τίποτα με αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις αυστηρές ρήτρες που τη συνοδεύουν να αποτελεί βραχνά για τον σταθμό καθώς δεν μπορεί εύκολα να απαλλαγεί από αυτήν, όπως θα έκανε τα παλαιότερα χρόνια-  βλέπετε “Γλυκάνισο” για παράδειγμα. Δεδομένου μάλιστα ότι το Survivor θα παίξει πράιμ από τον Ιανουάριο και μετά αναζητείται λύση για τη σειρά πράγμα που σημαίνει ότι είτε θα ολοκληρωθεί πρόωρα και με το λιγότερο αριθμό επεισοδίων που προβλέπεται από το συμβόλαιο είτε από τη νέα χρονιά θα συνεχίσει να υπάρχει στο πρόγραμμα αλλά με σαφώς μικρότερα σε διάρκεια επεισόδια για να μην δοθεί η εντυπωση στο κοινό ότι ακόμη μια σειρά κόπηκε από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αν και πρακτικά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!